Kızlar şu meşhur karadut özünü eşim gitmiş almış 🤦🤦🤦 fenomenler tanitiyo ve hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Eşim gitmiş aktardan almış bilmeden. Acaba aktardan olunca guvenebilir miyim bilemiyorum ama hiç guvenesim de yok açıkçası. Boşuna para verdi o kadar. Aktarda bulunanlar hakkında bilgisi olan var mı ?
Zühre ana karadut özü
anonim9 bende aldım eh işte idare eder. fenomenlerin öve, öve bitiremediği kadar yokmuş 😅
abasiyanik ovdukleri ne iyi ki zaten 😂 bende bebeğime kullancam o yüzden kararsızım 😂😂
- Düzenlendi
anonim9 bende kızım için aldım vermedim. dolapta duruyor öylece 🤣 kabul edelim ki ikna etme kabiliyetleri çok iyi 🤣 ne tanıtsalar sazan gibi atlayıp alıyoruz.
abasiyanik ben almıyorum sende alma kız 😂😂😂 bı sayfa var orayı takip etmeye başladığımdan beri iyice gıcık aldım 😂😂
abasiyanik gerçekten öyle bende kızım için aldım ama ona vermedim kendim kullanıyorum misafirlere sunumlarda 😂😂
Gamzekck sunumlarda kullanmak güzel fikir 🤩
abasiyanik maden suyu kafana göre karadut özü kafana göre birazda toz şeker missss
Gamzekck bak bak hem gülüyorum hem bilincleniyorum 😂😂 bu arada bebeğin küçük mu bilmiyorum ama jokeranne diye bı sayfa var takip etmiyosan ona da bı bakabilirsin. Şahsen güveniyorum o sayfaya oyle herşeyi linklemiyo. Belli bı çizgisi var. Temiz içerikli ürünleri gosteriyo. Ben genelde onun söylediği ürünleri alıyorum bebeğime ek gıda döneminde. Öz ve pekmezleri de mesela onun önerdiği bikac marka var ordan almayı dusunuyorum. Kendininde oğlu var 2 yaş civarında kitap oyuncak yemek ne ararsan var ama eğitici. Sayfasına bı göz gezdirebilirsin