Kbranur65 Sevde_20 bizde bayram günü yanlız kaldık evde kapıyı kitledim işimi gördüm kaynanam gil geldi görümcem dedi he banyo yaptınız demi o zaman cocuk yoktu çok eğlendik ya😀
kizatasozu Ask_hosmus bende sprial var bı pog yedik içime kurt düştü git test al dedim yaptım çok şükür bişey çıkmadı adetimde gecikti yine iyice korktum tobeler olsun 2. Çocuk yapmam
Ask_hosmus kizatasozu aman aman dikkat et Allah isteyene versin bende yaptım negatif çıktı işte çok şükür
kizatasozu kizatasozu güncelleme aynı korkuyu yine yasiyom ben ria m kaymış olabilir kan verdim sonuçlar cikmiyo bı turlu insalh bişey yokturrr dua edin kızlar
kizatasozu Ask_hosmus iyi bari kız bı kız benimle aynı sene evlendi onunda bı kızı oldu benimkiyle arasında 4 ay var kız şimdi 2. Diye hamile ve 9 aylık bu akşam misafirliğe geldi bize ona baktım içim ürperdi 😅 ama kızı söz dinliyodu ya annesini dinliyodu yani benimki hiç dinlerim oooww ben bunu egiteyim hele büyüsün sonra bakarız
Ask_hosmus kizatasozu benimkiler artık tehditlede almalıyolar😂😂 ama terliğim nerde diyince fırrr diye kayboluyorlar😂😂😂
kizatasozu Ask_hosmus yok ben öyle şeylerle büyüsün istemiyorum korkutmak istemiyorum. benden korktuğu için değil beni sevdiği için yapsın istiyorum ben öyle büyüdüm ve hayatıma çok büyük eksileri oldu iyi bişey degil
Elisam2022 Ben hiç yakalamadim. Biz sevgiliyken eşimin babaannesi yakaladı, kapının tam caprazinda koltukta eşimin ustundeydim, kapıyı açtı geri kapattı hemen dhdj