Kuzuletta Bebek mi daha çok yoruyor bu ses mi? Tabii ki eşimin horlaması. İstemesemde salona yolluyorum. Var mı aynı durumu yaşayan, ne gibi çözümler üretiyorsunuz
Goat Kuzuletta Ay bu horlamalar tahammul edilemez bisey. Zavallım ilk dogdugunda her horlamada cocuk sıçrıyordu en son alismisti artık sadece gozunu acip he yine bu horluyor deyip geri dalıyordu. Bebekle ayni odada cok zor baska odaya bazen dayanamayip yolluyordum
melaykeeee Kuzuletta bu durumu çok yaşıyorum genellikle çok yorgun olduğunda. Sürekli dürtüyorum horlamasın diye allahtan kızım alıştı 😂
Bubenimoykumm Kuzuletta kesinlikle çok yoğun çalıştığı günler aşırı yorgun olup yemek yeyip uyuya kalırdı. Allah’ım dua ederdim çocuklar uyanmasın sesten diye. Allah’tan iş değişikliği yaptı da bu sorundan kurtulduk elhamdülillah
abasiyanik Kuzuletta her gece ama her gece istisnasız uyandırırım. sırt üstü yatınca daha çok horluyor. dönmezse bile kendim güç bela yan çeviriyorum 🤣bazen yastığı alıp kafasına basasım geliyor. kızım da alıştı artık. videosunu çekip sabaha izletiyordum🤣
maras21 melaykeeee bu cümle bu yorumun altına imza atarım aynı sorunu bende yaşıyorum ve sürekli uyarıyorum ben çözümünü buldum başta yorgunluk sanıyordum yastıktan kaynaklanıyormuş şuan arada bir oluyor eskisi gibi değil
kizatasozu melaykeeee vala benimkide horluyo ben direk burnunu kaptiyorum susuyo tavsiye ederim 🤣🤣🤣 bazende itiyorum ayagimda dönünce susuyo