• Diyet Sırları
  • Hamileyken kilo almak için yapılan Smoothie tarifi verin ltfn

Çok zayıfım hamileyim de ama kilo da almak istiyorum çok başındayım gebeliğin yani öyle kilo aldıracak zamana gelmedi Bebek ben kendim için hamileyken hangi Smoothie yapıp alabilirim lütfen yardım kızlarım 🙏🏼💕

haksizsinkizzz avokado muz güzel bir kahvaltı kısacası sağlıklı beslenerek bebeğine de kendine de sağlıklı kilo aldırabilirsin özellikle avokado her gün ye bence

haksizsinkizzz canim daha basindasin bence kilo almak icinde herseyi yeme sonrasinda vermesi zor olabiliyor sen dengeli beslen vitaminlerini al yeterli bence🌸

haksizsinkizzz hemen veriyorum ayrıca bunu emzirme döneminde diyetisyenim vermişti çokta güzel sütte yapıyor
      Hurma veya kuru incir
      Süt
      Tahin
      Muz
      Zayıflamak istersen yulaf ekle yoksa ekleme
      Kuru dut
      Blendırdan geçir mis gibi istediğin gibi iç güzel kilo yapıyor. Ben zayıflamak isterken aç gözlülüğümden tahini ve muzu çok eklediğim için kilo almıştım diyetisyenim baya şaşırmıştı sonra anlatınca kadın onları fazla eklersen vermek yerine tabi ki alırsın demişti 🫠🥹

haksizsinkizzz muz ve kefir güzel saglıklı kilo aldırıyor kaşar peyniri yumurta sabahları güzel bir kahvaltı yap ögünlerini atlama ara ara birşeyler ye hep ama saglıklı şeyler meyve sebze. Meyveyi de çok tüketme allah korusun gebelik şekeri çıkabiliyor. Bende hastalıklı gibiydim çok zayıftım evlenirken. Hemen hamile kaldım ve 20 kilo aldım. Zaten doktorun sana vitamin başlatır elenatal 2 kullandım hamileligim boyunca o da bana kilo aldırdı mesela. İştahını açar bol bol yersin. Takma kiloyu lafana illa alırsın.

haksizsinkizzz
          Şu an yaptığım şey geceleri yatmadan önce
          Süt muz cicibebe kakao bal bızzzt çekip içiyorum inşallah faydasını görürüm