Çok zayıfım hamileyim de ama kilo da almak istiyorum çok başındayım gebeliğin yani öyle kilo aldıracak zamana gelmedi Bebek ben kendim için hamileyken hangi Smoothie yapıp alabilirim lütfen yardım kızlarım 🙏🏼💕
Hamileyken kilo almak için yapılan Smoothie tarifi verin ltfn
haksizsinkizzz neden almak istiyorsun acaba sorabilirmiyim 🙈
Moonlight_ çok zayıfım hasta gibi duruyorum 🥹
haksizsinkizzz bir bilgim yok ama gebe olduğun için dengeli beslenmelisin
haksizsinkizzz avokado muz güzel bir kahvaltı kısacası sağlıklı beslenerek bebeğine de kendine de sağlıklı kilo aldırabilirsin özellikle avokado her gün ye bence
dnz23 teşekkür ederim 🥰
haksizsinkizzz canim daha basindasin bence kilo almak icinde herseyi yeme sonrasinda vermesi zor olabiliyor sen dengeli beslen vitaminlerini al yeterli bence🌸
haksizsinkizzz hemen veriyorum ayrıca bunu emzirme döneminde diyetisyenim vermişti çokta güzel sütte yapıyor
Hurma veya kuru incir
Süt
Tahin
Muz
Zayıflamak istersen yulaf ekle yoksa ekleme
Kuru dut
Blendırdan geçir mis gibi istediğin gibi iç güzel kilo yapıyor. Ben zayıflamak isterken aç gözlülüğümden tahini ve muzu çok eklediğim için kilo almıştım diyetisyenim baya şaşırmıştı sonra anlatınca kadın onları fazla eklersen vermek yerine tabi ki alırsın demişti 🫠🥹
haksizsinkizzz muz ve kefir güzel saglıklı kilo aldırıyor kaşar peyniri yumurta sabahları güzel bir kahvaltı yap ögünlerini atlama ara ara birşeyler ye hep ama saglıklı şeyler meyve sebze. Meyveyi de çok tüketme allah korusun gebelik şekeri çıkabiliyor. Bende hastalıklı gibiydim çok zayıftım evlenirken. Hemen hamile kaldım ve 20 kilo aldım. Zaten doktorun sana vitamin başlatır elenatal 2 kullandım hamileligim boyunca o da bana kilo aldırdı mesela. İştahını açar bol bol yersin. Takma kiloyu lafana illa alırsın.
haksizsinkizzz
Şu an yaptığım şey geceleri yatmadan önce
Süt muz cicibebe kakao bal bızzzt çekip içiyorum inşallah faydasını görürüm
haksizsinkizzz muz fıstık ezmesi bal süt Bi kaç tane cici bebe bisküvi çok lezzetli oluyor 😁
meso hamileyken bunu yapabilir miyim
papatyamsigibi çok teşekkür ederim ☺️ deneyeceğim
Buzlulimonatam çpk sağ ol hemen yapacağım valla acil kiloya ihtiyacım var 🥰🥰
haksizsinkizzz yani ben yapıyodum içinde zararlı birşey yok
haksizsinkizzz yap aşkım yap 😘