Zamansiz_ Hadibeee rica ederim hersey kullar icin yasadiklarimdan biliyorum ne zor gunlerdi bak bugun 2 duygu durumu yasattiniz banaaaa sen bi kac sene oncesine götürdünn @perimasali802_ sende cocukluguma 🥹 Ve bunlar bana @kleopatranizzz ile bir yorumlasmamizi hatirlatti biz bi ara bir yorumda karsilasmistik ve sen harika seyler yazmistin bende sana cocuklukta ve sonrasinda yasadiklarim dan kaynakli yorgunluk yuk demistim sende harika bir yazi yazip iyi gelmistin banaa 🌹 tamda dedigin gibi aslindaa neden yazdim bilmiyorum aklima geldi🌷
perimasali802_ Zamansiz_ ya canım benim bazen anılarımız bize şifa oluyor 🥺♥️boyle güzel alınması yüzümüzde tebessüme yol açıyor 🥰
Hadibeee Zamansiz_ sizde mi yasadiniz bu durumu çoğu kişi bana psikolojik diyor ama ben sanmıyorum sabah kalktığımda vücudum çizikler içinde kalıyor
Cicekliperde Hadibeee canım psikolojiktir. Duanı et yat sen. Cin falan olduğunu düşünüyorsan da korkun geçerse gelmezler. Bana da olurdu. Arada yine oluyor. Belki de psikolojik bir şeydir. Hiç oralı olmuyorum. İşime devam ediyorum.
Zamansiz_ Hadibeee cizikler buyuk ihtimal sizden kaynaklidir benim yasadigim distan bsy yoktu ruhen cok yiprandigin hi donemdi
Hadibeee Zamansiz_ nasıl benden kaynaklı oluyor. Bi insan kendini çizerken uyanmazmi tırnakları uzatmadıgi halde farklı farklı şekillerde nasıl çiziyor
1prensesannesi Hadibeee kalbinizi ferah tutun sürekli Nas Felak Ayetel Kürsi okuyun bol bol. Birde Cübbeli Ahmet Hoca’dan duymuştum gece eğer uyuyamiyorsaniz bol bol salavat getirin diye ben deniyorum uyuyorum canım Allah içine ferahlık versin inşaAllah
Zamansiz_ Hadibeee bu senin uyurken gordugun ruyalardan dahi olabilir derin uykudur sen farkinda degilsindir