meleksen1 llanjalee Ayy bende ya 😂 arkadaşımın nikah şahidi olmuştum kendi nikahımdan daha yüksek sesli ve heyecanlı evet demiştim 🙈 ben de bekardım 😀
llanjalee meleksen1 işte içimizde o zaman nikah heyecanı varmış demek ki 😅 kendi nikahımda yoktu o coşku 😂😂
meleksen1 llanjalee Ahahah sorma ya hala utanıyorum videoyu izledikçe 😂😂 Benim de kendi nikahımda gayet normal ses tonuyla evet demişim 😀
piyangobileti 1939 arzuhalci denilen kişi hala var mı hiç bilmiyordum çok değişik geldi benim de şahitlerim halam ve dedem oldu eşimin şahitleri de teyzemin ve halamın eşleri oldu yani enistelerim çok güzeldi
abasiyanik piyangobileti sıradan bir evet di😅 kimse yoktu nikah şahidimiz bile köfteci Yusuf ta çalışan kişiler Di bulup getirmiştik🤣🤣🤣
Mmmerv Coolness 😄😄 Ayy evet diyip devam ettik ama kıpkırmızı olmuştum utançtan koca salon bana gülüyor 😄😖
Pembepanterr piyangobileti ben direk sakince evet dedim 🥲 Ama eşim evet demek için bir 5-10 sn kadar bekledi sonunda nikah memuru gülmeye başlamıştı 😂
Oluyorumanlasana piyangobileti biz eşimle gayet iyiydik heyecanımıza yenilip pot kırmadık nikah memuru tuttu eşime hanım bana bey dedi rezil etti bizi 😂tabi düzeltti geri özür dileyerek