Hadibeee Sutlucikolati bacım bizim suçumuz değil öyle bi anlatıyorlar ki hayal gücümün dışına çıkıyor
1canbebisim Sutlucikolati tüm taktikleri yapıyorum yılan gibi ol, yala, öp, okşa, ileri geri,şuranı sık buranı gevşet… ama olmuyorum bence eşimden kaynaklı onda iş yok 🤣🤣
Sutlucikolati zmran esin icindeyken zaten bosalmiyo musun 🥲 yani klitorisle oynamadan vajinadan orgazm olmak vajina da dogru yeri bulmak ve pozisyon onemli
zmran Sutlucikolati ay ben hiç bişe anlamadım ikisinin arasındaki fark ne ? Bilmediğimden soruyorm kusura bakmayın
kanalize rihannaa bunu ön sevişmede mi kullanmak gerekiyor biraz beklemek mi lazım yoksa ilişki anında mı ben hiçbir fark göremedim kokusu da yok hoşuma gitmedi çilekli daha güzel geldi
enerciiiii Sutlucikolati Bi türlü çözemedim şu vajinal boşalmayı ya mesela bazen rahatlıyorum ama böyle içim rahat etmiyor daha fazlasını istiyor gibi oluyorum bazende çok iyi hissediyorum kendimi tamamen rahatlamış üstümden yük kalkmış gibi sjsjjsjs herhalde 1. Klitoris 2 vajinal mi oluyor Bide sizde de akıntı oluyor mu bende fazla oluyor bazen eşimin rahatladigini düşünüyorum
Sutlucikolati enerciiiii İliski sirasinda ki akintiyi diyosan bende de oluyor gayet normal ama iliski sirasinda baska turlu akintim olmuyor vajinal orgazma gelince hic olmadim asiri merak ediyorum klitoris olunca anlik rahatliyorum ama ustumden yuk kalkmiyor 🤣
enerciiiii Sutlucikolati demek ki oluyormusum sjsjs aslında benim canım istedi mi ben vajinal bodaliyorum ama eşim isteyince arada sirada oluyor garibim neler çekiyor beni zevke getirmek için bende pek istemiyorum sjsjsj çok geç etkileniyorum
Sutlucikolati enerciiiii bende vajinal orgazm olmak istiyorum diye pat diye giricem konuya yarin 🤣 bakalim olabilicek miyim asiri merak ediyorum 🤣