Soru açık kızlar. Ciddi yola girdiğiniz insanla kalmalı gezmeye gider misiniz? Bizim evlilik bu yaza yetismeyecek ama ben de bu konuda kararsizim. Annem bizi Edirne’ye kalmalı göndermiş insan. Arkadaşıma güveniyor ama 1 geceydi o. 5-6 günlük tatile de güvenir aslında ama bilemiyorum. Siz ne yapardınız merak ettim🙈

Sevgilinizle aileler tanıştıktan sonra turla gezmeye gider misiniz?

Gitmem
Giderim

Medusa ben de annemi ikna etmeye çalışıcam bakalım birkaç güne ne diyecekler🙈

kurklukadin eşimle nisanliyken gitmek isterdik çok şükür ailelerimz izin vermedi 😃 bungalov evleri yeni yapılmıştı o zaman bilin bakalım balayı diye nereye gittik evlendikten sonra 😏

kurklukadin ben gitmezdim, kızımı düşünüyorum şuan onu da göndermem, evlendiğinde istediği kadar gidecek, ben sadece tanıştığım bir adamla kızımı günlerce yanlz bırakmak istemem, ilişki be kadar ciddi olursa olsn yarn olacağını bilemeyiz, evlilik öncesi karşıyım ben tabiki herkesin kendi düşüncesi yapana gidene saygı duyarım

kanalize ♥️♥️
      Evlenmeden biz de karşıyız bu konularda daha önce de konuşmuştuk o yönden sıkıntı olmayacağına istemediğim bir sey yapmayacağımıza eminim o yüzden biraz da istiyorum zaten☺️☺️