belladonna ladymomm Her mutfakta olması şart bence 😅 resmen kolaylık oluyor. Sen de ilk fırsatta al inşallah ahahahan Kız sen nerelisin?
ladymomm belladonna artık çeyiz dizen kızların bile çeyizine alması gereken bir şey 😂 baba Sivas anne Tokat 😍🙈 annem çok güzel hamur işi yapar. Haftasonu küçükken hep evde poğaça börek pişerdi hiç şaşmazdı. 🫠🫠🙈 bu basenler annemden ötürü galiba 😂😂
belladonna ladymomm İş, ev, çocuk, salona gitmek zor oluyor Ya. Ama kızım büyüdü artık biraz daha Kolay olmadı başladı bazı şeyler. Ben önce pilatesi bir bitireyim de lady ona da sıra gelir 😅
belladonna ladymomm Allahtan beni yağ etkilemiyor ama benim eşim de her sıvı yağla yapılan yemeği yiyemiyor tadını anlıyor hemen nasıl anlıyorsa 😅
ladymomm belladonna banada her gelen zeytinyağlı yemekleri yiyemiyorum anlıyorum der 😂 ama 3-4 yıldır yemekleri hep zeytinyağıyla yaparım önceden makarna, pilavlarda sıvıyağ kullanırdım şimdi onu da bıraktım 😅 benim yemeklerimde bir şey hissettiniz mi diye sorunca yok diyorlar 🙃😅😅
ladymomm belladonna yoruldum dinlenmem gerekiyor gibi hissettim bugünde diyeti baştan aşağı bozdum ama bunu bilerek yaptım 😂😂 biraz şok yaşaması gerekiyordu sjdjdjkd
ladymomm sare08 insan isteyince oluyor inan. Ben ekmeksiz hamur işisiz özellikle beş çayı tarifleri olmadan yapamazdım. Hele hafif sütlü tatlılara bayılırdım. Evde misal bir trileçe yapsam sabah uyanır uyanmaz kahvaltı öncesi bir dilim yerdim öğleden sonra yine yerdim akşam birde çayın yanında yerdim her gün 2 dilim eksilse 7 günde bitecek tatlı 3 günde biterdi eşim akşam gelince tatlı kaldı mı diye sorduğunda bitti derdim 🫠 şok olurdu haliyle 😂 ama bak 5 haftadır ağzıma şekerle ilgili hiçbir şey sürmedim taaa ki bugüne kadar 🙈 bugün bozdum bayağı 😂
ladymomm Oluyorumanlasana kız şu çiğköfteyi buzluğa atma olayı hiç aklıma yatmıyor yaaa 🫠😂 bak bunu 2 kişiden duydum seninle beraber 3 oldu. Cidden tadında bir değişiklik kıvamında cıvıklık vs olmuyor mu 🤔 bir dahaki yaptığımda az bir şey ayırıp denemek lazım aslında eğer güzel oluyorsa bende öyle yaparım 🥲
anonim9 ladymomm sende mii 😂💃💃 dun inanılmaz sağlıksız beslendim. Kahvaltı ve akşam yemeği iyiydi ama misafirim vardı akşam kek yedim üstüne meyvee 🤦🤦 bu sabah da patates kızartması yedim avcum kadar mayonezli 🥲🥲 spor da yok bugün. Akşamına iyi bişe yicem ama umarım düzelirizzz. Tartım da yok yarin tartı günü 😂 ölçüm yapacaktım ama bu iki gündür yediklerimle asla santim erimemistir 😂😂😂
ladymomm anonim9 ölçümde yapma bence bir iki gün hafif beslen ödem topladıysan göbek bel artı gösterir şişkinlikten
ladymomm dilberevinbarkinyokmu kız benim yediklerimi duysan haline şükredersin arada olur sus otur yerine 🤫🤫🤫🤫😂😂😂😅❤️
ladymomm Moonlight_ yaaa iyi olamana sevindim kendine dikkat et bebeğim 🥹 bende eşim haftasonu full evde olduğu için çok giremiyorum ama aklım hep sizde 😍
belladonna ladymomm İç anadolulular da seviyor hamur işini kahvaltılar çoğunlukla öyle oluyor 😅 Ana yüreği işte 😜😜
belladonna ladymomm Ya zeytinyağını bende yiyemiyorum ki zeytinyağının içinde büyüdüm 😅 bizim aile, eşimin ailesi hep zeytinyağı kullanıyor ama ben alışamadım bende alıyorum o tadı. Tabi misafirlikte bir şey diyemiyorum ama evimde de çok az kullanıyorum 😅
Aglicaktabikolaymi ladymomm hiiiiii ne yedin🤩😂 bende bozdum ama pazar günleri ödül günlerim ya ondann şimdi kaldığım yerden devam💃🏻 bu hafta da 0,9kg gitmiş💃🏻 gelsin 6.hafta postu😘
sare08 ladymomm gerçekten öyle insan isterse yapar ben tatlı veya abur cubur pek tüketmiyorum hiç aram yok aslında yemek de fazla yemiyorum sadece kuru kuru ekmek kahvaltı da akşam yemeğinde sadece oturup ekmeği yiyorum işte onu bırakabilsem zayıflarım. Olsun send3 birkaç gün kaçamak yap tekrar başlarsı