perimasali802_ Bizdeki bu ateş hiç sönmesin peridemin güzel kadınları 🔥🔥🔥🔥😂 hayalimdeki seks Eşimle güzel bir tatil turu ve her durdugumuz yerde seks istiyorum🔥🔥🔥
Sutlucikolati perimasali802_ Havuzda sex 🔥🔥 duvardan duvara atmali olabildigince sert ve hizli 🔥 ormanda,dag basinda 🤣 jakuzide 🤣 devam edemicem libidom yukseldi 🤣🤣🤣
abasiyanik perimasali802_ denize karşı yapmak isterdim. bş yandan dalga sesi,bi yandan Kocamın zevk sesi fena olmazdı 🤣
HurremSultan perimasali802_ şuan tek istediğim eşimin eve gelmesi ve yatagimiza gitmek 🔥😍 ama onun dışında deniz kenarinda yapmayı çok istiyorum çıplak denize girmeyi falan of yaaaa dünyada keşke biz olsak sadece dkdkdkdjd
Kbranur65 perimasali802_ başbaşa kalmak cocuk uyumuş odasında tabi ayrı evde salonda karidorda allah ne verdiyse artik🤣🤣🤣
kizatasozu Sutlucikolati bugün izlediğim filmden sorna azgın boğa gibiyim sabahtan beri 😅😅 off hepsini yapmak istiyorum 🤭
Sutlucikolati successfulwoman ayyy asiri iyi yalniz 🤣 ama benden baska kadin olmicak ben ve 3-4 uzun penisli erkek hahahaha 🤣🤣🤣
successfulwoman Aşkim postun güzel olmuş.eline sağlik @simonedebeauvoir @Moonlight_ @aykirikadin olacağı muhteşem bir fik fik grubu isterdim😂🔥🔥 perimasali802_ Aşkim eline sağlik post çok güzel olmuş😂🔥🔥
perimasali802_ HurremSultan neden nerde eşin canım bnimde bugün gec geliyor 😂 yalnız deniz kenarında ateş başında çok güzel olurdu yaaa 🔥🔥🔥
perimasali802_ Kbranur65 ya kıyamam sana gerçekten birlik olmanin kotu yani,biz dünyaya açılıyoruzzzzz😂🔥🔥🔥🔥 inşallah tabi 😂
Hadibeee perimasali802_ yanlış anlamada senin işin gücün seksmi ne zaman seni görsem seeeekkkssss diyorsun😂hayır yani kıskanıyorum pestilim çıkıyor bütün gün bende istiyom
perimasali802_ Hadibeee yok kız çocuklar uyudu.bulasiklar yıkandı şimdi çay ve TV keyfî ve perideee🔥🔥🔥🔥
HurremSultan perimasali802_ evde kardeşlerimiz vardı kızıma baktılar bugün ikisi onları metroya bıraktı bende oğlumu uyuttum kızim zaten uyuyordu gece eşim hastalandı ateşi çıktı ona rağmen öyle bir gece geçirdik ki of Allah’ım çok özlemişim 😍😍🔥🔥🔥🔥 evde biri varken rahat olmuyor ya 🥲🥲