SuVeAtes Bahtsizbedevi_ 😂😂 Kendime faydam olmadan buraya da olmuyor 😂 en kısa, zamanda toparlanmam gerek
lgrth SuVeAtes birkaç azdırıcı foto at herife onun libido yükselince seninki de yükselir 😅 Kız biz uzak olsakta benim herif yakamı asla bırakmaz 😀
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes öyle yapıcam valla bitsin diye gün sayıyorum 29 haziran doğum günü bide eşimin birası var evde şimdiden plan yapıyorum bira eşliğinde seks yapmayı düşünüyorum eşimide ikna edersem yansın geceler olucak benim için 🤣❤️🔥
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ Oooo çok güzel iyi düşünmüşsün. Bak birde alkolü vücuda dök yalayarak dil darbeleri ile sevişme yapın. Tavsiyedir 😂
SuVeAtes lgrth Ben gittim o evde 😂 çok sürmez bir kaç ay dediğim bu gidişle daha yakın olacak gidiş tarihim😂
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes yaparıs bu arada bu yaşıma kadar hiç ağzıma alkol sürmedim alırsam ilk olucak 🤣
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes eşimde zaten bi ara aslında sana içirip yapacam demişti ordan aklımda kaldı içip yapalım diye hiç denemedim merak ediyorum nasıl olacak diye ❤️🔥❤️🔥
Bahtsizbedevi_ Moonlight_ ahahaha bende ilk defa deneyeceğim 1 bardaktan sonra leyla olurum ben kesin 🤣🤣