Kızlaarr şimdi hemen anlatayım evlendiğimizden beri haftada en fazla 2 defa birliktelik oluyordu tabi artık haftada yada 10 günde bire düşmüştü ben çok istekliyim ama asla yanaşamazdım hiç ben başlatmadım sonra hamilelik ilişki yasağı vs derken 8-9ay da öylelikle birlikte olmadık neyse böyle böyle şuan yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve bugün eşimle ilk defa açık açık her şeyi konuştuk eşim dedi ki sen hamileyken de normal zamanda da her gün kendimi tatmin ediyorum ve bunu durduramıyorum istekli olduğum için değil alışkanlık olduğu için yapıyorum bırakmak istiyorum sadece seninle birlikte olmak istiyorum ama erken boşalıyorum sen bu sefer benden soğursun diye sana yanaşamıyorum diye derdini anlattı bende anlattım çok istiyorum istekliyim ama çekiniyorum gelemiyorum vs neyse bunları konuştuk eşim diyor ki her lavaboya girdiğimde çok afedersiniz 31 çekme isteği geliyor ve yapıyorum engel olamıyorum diyor bende dedim ki bekar değilsin bu istek her geldiğinde benim yanıma gel 5-10 saniyede sürse hemen boşalsan da benimle birlikte ol erken boşaldığında da birkaç saat sonra tekrar deneriz böyle böyle ilişkiyi sıklaştırarak erken boşalmayı belki önleyebiliriz baktık hiç düzelmiyor en son doktora gideriz dedim ve böylelikte ortak noktayı bulduk yani benim aylarca acaba beni mi istemiyor niye birlikte olmuyor diye düşünmem aslında onun erken boşalmasından rahatsızlık duymasıymış bu yüzden istemiyormuş.Şimdi biz böyle bir karar aldık ama bu durumu yaşayanınız var mı düzeldiyse nasıl düzelttiniz önerilerinize ihtiyacım var biraz açık anlatmak zorunda kaldım özür dilerim ve şimdiden teşekkür ederim☺️