acet Bir erkeği çapayla, tuzla, yağla elde etmek veya evde tutmak o kadar mantıksız ki. Hem para hem zihin tuzağı. Nasıl bu kadını takip ediyorlar da o mantıksız şeylerden medet umarak bir yuvayı kurtarmaya çalışıyorlar. Ben şahsen hiçbir çaresi kalmadığını düşünen kadınların yanlış yöntemlerle şansını denemesi olarak görüyorum olayı.
Herkesin evliliğindeki eksiği farklı. Önemli olan sorunu bilmek ve çözüm üretmekte. Bir kadın bakımlı değilse bakım yapar kendiyle ilgilenirse moralen düzelebilir. Eşiyle ilgilenmiyorsa evde iki taraf da telefonla uğraşacağına beraber yapılacak aktivite bulabilir. Cinsel sorunları varsa önce doktora gitmeli, her şey normal ise eşiyle konuşmalı isteklerini açıkca belirtmeli ve ona göre iki taraf da çaba göstermeli adım atmalı. Gerek süslenerek, gerek o ilişkiyi yöneterek.
Evi temizledikten bir kaç gün sonra zeminin tozlandığını farkederiz değil mi? Veya ayda yılda bir bezle uzandığımız dolabın üstü hep tozludur. İnsan da böyle bana göre. Kendisini ihmal etmemeli, duyguları tozlandırmamalı. Devamlı olarak kendisiyle ilgilenmeli. Bir defa çaba gösterip kenarı çekilerek mucizelerle düzelmeyi beklememeli. Mesele zihniyette. Düşüncelerin değişmesi lazım evvela. Yağa parfüme ne hacet, bunlar olmadan kendimizi keşfedemez miyiz?