ladymomm llanjalee yapacağım pazar gününe 😍😍 içine şeker giriyor diye yemiyordum şekersiz besleniyorum ya 🫠🫠 yoksa yerdim sjxjdkkd
Moonlight_ busenihicalakadaretmez ay yok askim ben o defteri kapattim allah isteyenlere versin insallah 🙏🏻❤️😅
busenihicalakadaretmez Hadibeee Bende temizlik yaparken arada bir şeyler atıştırırım kuru yemiş şeyler gibi 😁
Hadibeee busenihicalakadaretmez yok ben havuç ve salatalık elime alırım ısıra ısıra toparlarım etrafı 😂
busenihicalakadaretmez Cicekliperde Afiyet olsun bir kahve mekani adı gibi oldu bu da 😄 Starbucks in türk versiyonu 😃
Coolness busenihicalakadaretmez sen benim akşam yemeğine kadar tek Türk kahvesiyle idare ettiğimi bilsen o salatanın bana ne kadar doyurucu geldiğini anlarsın 🥲
busenihicalakadaretmez perimasali802_ 3 çocuğa koymadiysa artık hiç koyulmaz şanslısın çok şükür ki 😁
busenihicalakadaretmez blondee Şimdilik bu ikisini denedim üstteki tarif daha güzel tabi ben biraz daha tatlandiriyorum. 🤗
busenihicalakadaretmez Sutlucikolati Ahahha zaten mantar sote ve Nescafeyi beraber yiyip içtiğini düşemezdim 🤓😁
llanjalee busenihicalakadaretmez yok kız hasta annem ama yine de tabi varlığı yeter Allah eksikliğini vermesin 🌹