Coolness busenihicalakadaretmez kız ne diyeti, bebeğim çok huysuz vaktim olmuyor bişey hazırlayıp yemeğe ondan böyle takılıyorum 😂
busenihicalakadaretmez meleksen1 Sıkma deyince başka bir yer sandım ama Mersin de bize yakın belki ondandır 🙂
busenihicalakadaretmez kleopatranizzz Normalde pek içmem çay ve bugün hiç kahve içmedim çünkü hastane işlerim vardı ve biraz da oğlumu gezdirdim. Vücudum kahve sinyali veriyor kırmızı alarm çalışıyor artık kahveeee kahvveeeee diye 🤣
kleopatranizzz busenihicalakadaretmez Koşşs kız hemen omzuna bi öpücük kondur ve kendine bi kahve ısmarlaa💃💃
busenihicalakadaretmez Deli-hatun Fırındakini bı ben sevemedim sanırım birkaç kez denedim 🥲 Normal olan iyidir 🙂
Deli-hatun busenihicalakadaretmez sütlü tatlıları genel olarak severim fırın sütlaçta güzel olur gerçi kimisi onun içine yumurta sarısı koyar ama ben yumurtasız yaparım sütlacı
Hadibeee busenihicalakadaretmez yok ben havuç ve salatalık elime alırım ısıra ısıra toparlarım etrafı 😂
busenihicalakadaretmez ladymomm Dereotu ile mayasız kolay poğaça yapardım bak uzun süre oldu yine yapayım hatırlattın beybi tşk 🌹😄