enerciiiii Cicekliperde madem söylemek istemiyordun bosver falan deseydin keşke 😊 sormazdim ben siverekteyim
Mnd_12 Cicekliperde neyse sizin algılarınız yeterince açık o yeter size daha fazla muhattap olmayacam çünkü tartışma yaratma isteği var sizde
Cicekliperde Mnd_12 vallahi o sizde var? Olmasa o üslupla sormazdınız. Neyse benim de size ayıracak daha fazla vaktim yok
kanalize enerciiiii biz de çok mutlu olduk tercihlerimizin içinden en iyisiydi ben iyi geleceğine inanıyorum yeni hayat yeni başlangıçlar amin inşallah canım ❣️
Bubenimoykumm kanalize hakkınızda hayırlısı olsun değişiklik iyidir umarım iyi gelir enerjisi tutar yaşayacağınız yerin.
Cicekliperde enerciiiii aaaaaa 😂😂😂 nasıl anlatsam diye düşünüyorum. Siverekin en sevilen parkının yakınlarında
enerciiiii kanalize kaç yorumda urfalı olduğumu söyledim çıkıp da demedi neresinden diye o gelmesin 😅😅😅 @Cicekliperde
kanalize enerciiiii dövüşmen dövüşmeen gelmeden daha 🤣🤣🤣 çevre yapmaya çalışıyorum şurda sürem kısıtlı bak beş sene kalıcam sadece 😄😄