Etrafımda akıl alabileceğim kimse olmadıgı için size içimi dökmek istiyorum .Eşimle 2 yıldır evliyz 6 aylık bebeğimiz var.Bebekten once beraber film izlerdik ev işlerine yardımcı olurdu ama şimdi eline telefonu alıyor yemekte oturma odasında tuvalette hep dizi izliyor .Mesela yemek yiyoruz birşey soruyorum duymuyor bağırıp çağırınca bakıyor sadece o da cümlelerimi tam anlamıyor aklı fikri dizide tek başına izliyor bide.Lafa gelince bu ev neden dağınık ,kilo almışsın ,karnım aç ,ütüyü düzgün yapamıyorsun,Milletin karısı senin gibi eve misafir çağırmaktan korkmuyor(benden habersiz birkaç kere cagırdı buyuk tartıstık o yuzden diyor )teyzelere benzemişsin gibi şeyler soyluyor farkındayım kendimi çok saldım ama akşama kadar evde tekim eşim 24 saat çalısıyor gelse de dediğim gibi dizi izliyor ağır depresyon geçirdiğimi düşünüyorum en ufak şeye sinirlenip ağlayasın geliyor annemin babamın bile onlara gitmemi istemediğini düşünüyorum hiçkimse tarafından sevilmiyor gibiyim psikolojik destek almam lazım ama suan alamam bana akıl verin lütfen ne yapmalıyım kendime gelmem lazım çocuğum için