busenihicalakadaretmez Coolness Senin ki iyi yine, ben kıymetli bir tanecik cümlesini “kıyma gibi ladecik” anlıyordum Tarkan dan yola çıkmışken Kuzu kuzu şarkısında Süzüldüm eridim sensiz olamadım sözünü süzül göbeğiniz sensiz olmadım anlıyordum 🤣 uyum olağan üstü 🤣
busenihicalakadaretmez blondee Bi şey diyim mi hani Instagramda hikayelere müzik eklenir de şarkı sözü de yazar ya bazen, işte ben bu şarkıdaki o sözü hikaye de görene kadar “resmimize” anlıyordum 😂
busenihicalakadaretmez kurufasulyegibi İşte odaklanma canım benimde bugün canım sıkkın üstüne kardeşim de deli etti beni ama dertleri geride birak burda kafa dağıtalim kız 🤭
Oluyorumanlasana busenihicalakadaretmez ah yandım ben Allahım buna jandarma “diye” bildiğim şarkı meğer buna can dayanmaz mış 😂
simonedebeauvoir Oluyorumanlasana pampa naptın ya buna jandarma dayanmaz ne nişantaşı kızları gi buna jan dayanmaz ok kib by da deseydi
simonedebeauvoir busenihicalakadaretmez barta kulesi üstünde babamın öldüğü yaş Bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaş Birde şu yeni şadkı var gör bak ellerin oldu kır pas diyor onu yeni anladım 🤣
Arennn busenihicalakadaretmez yazan varmı bilmiyorum ama 😂😂😂 Yara kaldı yara kaldı Yar+k aldı yar+k aldı İlk duyduğumda bu şekilde anlamıştım 😂😂😂
busenihicalakadaretmez ESMERBOMBA_ Ay evet bizde istersen dağlar dağlar diye söyledik. Dağlar bile ağlıyorsa insan oğlu neden ağlamasın 🙂