Gzmkk Kızlar bir şey danışıp, sormak istiyorum.. cam silerken en pratik yönteminiz ve kullandığınız ürünler nedir ? Yarın camlarımı bi elden geçiriyim diyorum ama ya bezimde sıkıntı var yada çok deterjan koyuyorum siz suya ne ekliyorsunuz?
Oluyorumanlasana Gzmkk eve gelen yardımci abla suya sadece bulaşık deterjanı katıp mikrofiber bezle silip beyaz atletle kuruluyor miss gibi oluyor Pimapenleri de cifleyip duruluyor yine mikrofiber bezle
anonim9 Gzmkk camları duru suyla siliyorum annemde hep öyle yapardı. Çerçevelerin de eğer Pimapen ise cifdi sanırım köpük gibi spreyi var. Onu kullaniyo. Eğer o yoksa Domestos döküyor.
TombulHatun Gzmkk silavın cam bezleri cvar kurulama durulama gerektirmiyor ben suyu azcık kremsiz şampuan ekliyorum camlsrı tek bezle sil geç mis gibi daha bugğn sildim,
kurufasulyegibi Gzmkk ben temizliğe gidiyorum benim işim o 😃 çamaşır suyu yok kurutmak için atlet kullan
dnz23 TombulHatun aşkım şampuanı duruluyor musun? Ben de yıllardır aynı cam temizleyiciyi kullanıyorum memnunum ama cam silme hastalığım var şampuanı da denemek istiyorum
belladonna Gzmkk Cam sil ve cam bezi kullanıyorum sadece. Gelen abla da aynı şekilde siliyor. Tertemiz de oluyor
abasiyanik Gzmkk ilk önce kovaya sıcak suyu alıyorum duru suyla kaba tozu pisliği vs. alıyorum tekrardan 2. su alıyorum camsil veya sarı güçle ilbays bezimle güzelce siliyorum hiç iz kalmıyor.
TombulHatun dnz23 hayır canm azcık sıkıyorum zaten şampuanı cam beziyle sildiğim şçin kurulama durulama yapmıyorm tel bez silip geçiyorm
htcaydnn Gzmkk normal bimde satılan cam bezini kullanıyorum. İlk kaba pisini alıyorum sonra suya çok az yumuşatıcı koyup cam bezi ile siliyorum mis gibi oluyor. Çok yol denedim en son bir yerde yumuşatıcı gördüm ve denedim sonuç mük🤌🏻
belladonna Cicekliperde Ah ahh… Ellerimi, tırnaklarımı feda etmek zorunda kalıyorum. Eşim de silmiyor ki o cam silerken bende oturup çayımı yudumlasam, manikürcümü eve çağırsam 😜😜😜