Bugün izinli günü sabah 8 de işten geldi akşam 7 ye kadar uyudu daha dünden plan yaptık gittim yıkandım paklandım geldim uyuyor 😡😡😡😡 sinirim tepeme çıktı ya 😭 çoğunlukla o beni istediği zaman geliyor yanıma kendimi o..pu gibi hissediyorum artık 😢 kalktı beni gördü bornozla yatak odasına gitti uyumaya 🤬
Hayvan koca 😤
İçimi döktüm😒
delihatunum sen gitseydin yanına bu seferlik? Bı değişiklik olur muydu ki
anonim9 uyudu kız ossura ossura uyuyor bende giydim pijamamı ördüm saçlarımı film izliyorum 😂
delihatunum ahshshs ay şuan istediğim mooddasiiinn tadını çıkar 😂😂😂 uyuması sıkıntı evet yoksa binerdin tepesine 😂😂 bende dün bı çılgınlık yapıp kendin gittim yoksa TV ye dalacakti 😂😂😂
delihatunum kanka adam 18 inden beri seni fikiyor artık normal birşey bu ya çok abaza gibi davranmaz
simonedebeauvoir 😂😂😂😂 kız kocası bile bukadar acik konustumu acaba
hzrn1 ben unutmam hiç birşeyi kendisi demişti kocası demiş seni 18 inden beri fikiyorum diye
O @Elisam2022 değil miydi ya 😅
simonedebeauvoir kız benim kocam ne zaman öyle bişey dedi 🤣 yada ben buraya öyle bişey yazmadım ki ama dediğin doğru ama kocam böyle bişey söylemedi bana karıştırıyorsun 😂
melebek benim olmadığım kesinde 😂
simonedebeauvoir kralll 👑 tespite bak
delihatunum ahahahah ama doğruymuş 🤣
melebek puhahahhaha patladım hemşo benim aklımda öyle kalmiş bu kızda çok fikfikciydi ne bilim
simonedebeauvoir hahah evet 😄
Yok, bu vibratörüyle meşhur olanımız
melebek Kız onu nasıl hatırlıyorsun ben ne ara yazdığımı bile hatirlamiyorum dhjd
Ahahahhahah @simonedebeauvoir hatırlattı, ben şahsı doğru hatırladım 😂
melebek ahahahahah ohaaaa @delihatunum vibratör reis sen neymişin be ahahah ama oh olsun o öküz kocan uyursa sende vibro şov yaparsın
Orgazm mı olamıyosun sen
melebek hahah akıllarda böyle kalmam harika🤣