Su an sadece birileri ile konusmaya ihtiyacim vardi daha ønce de paylasmistim cocugumuz olmuyor du asilama yaptik ilki tutmadi ikinci yi yaptik o da tutmsdi cuma aksami adet oldum ona mi uzuluyon esimin bana aferin demesine mi uc gundur sadce agliyorum bana destek olacagina uzulme diyecegine bana dedigine bak ama ben de ona gerekmedukce konusmuyroum cay hazir yemek vs ne bileyim bugun kalkamadim agrim vardi uyaniktim kalkti kahvaltisini yapip ise gun icinde arayip sormadi bile aksam eve geldi neyin var bile demedi uc gundur ne yasadigimi niye gormuyor destegine o kadar ihtiyacim varken yanliz olmak gercekten zor 🙁🥲
Kendini yanliz hissetmek
Milena32- ne için aferin dedi hamile kalamadığınız için mi ? Ben mi yanlış anladım eğer öyleyse çok büyük terbiyesizlik etmiş. Her şey ha diyince olmuyo malesef. Sizde üzülmeyin lütfen 🥺 olumlu düşünün bol bol dua edin. Hem daha 2. Denemenizmiş. Benim yengem 5. Denemesinde oldu. Umarım bir an önce istediğiniz hayata kavuşursunuz ❤️
melaykeeee zor bi surec elbette insan ilkinde olmasini istiyor ama sonuc da benm elimde olan bir sey degil sadce destege ihtiyacim varken ustune bana tavir yapiyor sanki benm sucum ne
Milena32- ben böyle bi adama çocuk yapmam zaten
Milena32- hamile kalamamak senin elindemiymiş pardon 🫤
Bebeğin olsa bile bu böyle olacak yani değişeceğine inanmıyorum ya böyle yaşamanın çaresine bakacaksın yada yok arkadaş ben bu hayatı kaldıramam deyip rest çekeceksin bence çocuk yapmadan otur ve konuş öncelikle ilişkinizi düzeltin yazık yavrulara
Milena32- Bunu söylemek pek hoş olamayacak ama belki de senin için en hayırlısı bu. Çocuğunun olmaması senin elinde mi ki böyle davranıp bu şekilde konuşuyor? Zaten yeterince zor yıpratıcı bir süreç olduğunu tahmin ediyorum bide bu şekilde davranıp strese sokması çok yanlış yani.
Milena32- hala böyle düşünenler var mıymış ya üzülme Allah aşkına.