ladymomm Aglicaktabikolaymi bizde de öyle ya bazen 9 dan önce bile yatırdığım oluyor şu an havalar geç kararıyor diye 9 da tam yatmış oluyor ama sonra çay keyfi sohbet muhabbet birde uyumadan önce sabaha iş kalmasın derken oluyor 1-2-3 😂😂😂
anonim9 ladymomm sen spor yapmasands olur 😂😂😂 kız yarın masanın ve manzaranın fotosunu çeker misin at buraya merak ettim 😂😂😂😂 bu arada kesin yiyeceksin 😂😂😂
ladymomm anonim9 sofrayı çektim aşkım da manzarayı çekmedim 😂😂 erkekler oturmak için acele edince öylesine bir şipşak foti aldım sadece 😂
anonim9 Aglicaktabikolaymi hep eşim yüzünden 😂😂 yanına bı salata yapıp yiyecektim ben. Eşim de diyette ekmek yemiyorum bari pilav yiyim kocaman gövdeli adamım zor doyuyorum diyor 😂😂 ona yapınca bende yemeden edemiyorum 🥲🥲🥲
ladymomm Aglicaktabikolaymi söylüyorum diye de dedikodu yapıyorsun diyor ama herkes biliyor 😂😂 @anonim9
ladymomm Aglicaktabikolaymi vallahi en güzeli sensin. Metabolizman için o kadar iyi ki uyumak 🥹🥹 keşke bende uyusam belki daha hızlı gidecek kilolarım 🥲
ladymomm dilberevinbarkinyokmu gün geçtikçe sayımız azalsa da kalanlarla beraber güzel ilerliyoruz bence 🥹😍❤️
belladonna ladymomm Benim arkadaşım da başlamış canım çıkıyor diyo 😅 para vermesem bırakmıştım falan dedi ajajaja Sen yine katılırsın biliyorum 😅 Dukan verdiği sözleri tutuyor mu bari 😅
ladymomm belladonna faydasını gören bayağı varmış ben daha yeni başladım bugünde misafir var diye hazırlayamadım ama yapıp içeceğim mutlaka. Bence sende dene ❤️ arkadaşın online diyetemi katılmış anlamadım orayı 😂
belladonna anonim9 Anonim hep diyet olmaz boşver kendine de zaman ayır 😅 lady söylemişti aç karnına yapılan Leslie kardiyo yerine geçiyormuş yine sporun dibine vurmuşsun 😅
anonim9 belladonna olsun ya sezeryan bıngildagim için alt karın egzersizleri şart ama bı turlu ona motive olamıyorum 😂😂😂
anonim9 Moonlight_ alt karnim için egzersiz şart ama bir ona motive olamadım. Zorlamıyorum ben de kendimi aynen 😂😂
anonim9 Moonlight_ çok üşeniyorum o hareketleri yapmaya 😂😂 mesela şuan bosum oğlumun uyanmasına da az bı zaman kaldı ama popomu kaldıramıyorum 😂😂