Coolness he valla ben öyleyim de eşimin arada ruhunu şeytana sattığını düşünüyorum 😂😂😂

Coolness sinirleniyorum çok gıcık bir adam 😂😂 ben onu sinirlendiremiyorum o yüzden saldiriyorum ona oda tabi boş durmuyor bugün elini gözüme sokuyordu of ya çok güçlü bu erkekler bende o uyurken pipisini sıkıyorum 😂😂😂 öcümü alıyorum 😂😂😂

Coolness kanka koparmiyiyorum ya ne var azıcık sıkıp cektiysek😂😂 en fazla boyu uzar😝

HurremSultan ahhahaa erkekler öyle ne yazık ki 😂😂 benim lohusa dönemi sonrası artık tamam mı olabilirmiyiz demişti 😂😂😂 ilk birliktelikte ohh ne kadar özlemişim demişti baya şaşırmıştım 😂😂😂 ama yani nasıl ki biz bile kokudan kandan gün geliyor midemiz bulaniyorsa erkekler daha hassas oluyor o yüzden bende soğurdum unutamazdım galiba aklıma gelirdi erkeklerin normal doğuma da katılmaması gerekiyor bence oranın o şekilde açıldığını görünce travma oluyormuş 😂😂

bayar bir ay hiç istememesi çok değil mi ya bizim 2 çocuktan sonra haftada 1 e düşmüştü o bile bana çok uzun geliyodu bir ay olsa ne biliyim dayanamazdım herhalde fazla çünkü.. ayrıykende aslında özlem olur istek olur daha çok kıymetini anlaması gerekir sen özledim dediğinde ne diyor.. benim esimde biraz öyle uzakken pek alakadar olmaz ..