1 aydır evliyiz eşim de sertleşme sorunu var toplasan 3 ya da 4 kez birlikteliğimiz oldu o da pek sayılmaz sadece benim alışma sürecim için kısa sürdü hep ve zaten eşim de erken boşalma sıkıntısı da var ikisinde ben acı çektim diye olmadı diğer ikisinde erken boşaldı bazen deniyoruz sertleşiyor prezervatif takınca hemen yumuşuyor ve o yüzden birleşme olmuyor sonra da sertleştirmeye çalışıyoruz psikolojik midir neden kaynaklı olabilir sizce ön sevişmeyi de uzun tuttuğumuz hal de bunun gibi sorunlarla karşılaşan oldu mu acaba yazarsanız sevinirim

sltngs hangi markayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama prezervatif markasını değiştirip öyle deneyin bir de yada eşinin iş yerinde problem olabilir mi erkekler bizim gibi değiller çünkü içine atıyorlar herşeyi ve ister istemez kafaya takıyorlar bı ara benim eşimde öyleydi bu arada biz 6 yıllık evliyiz 2 tane çocuğumuz var 5 ve 2 buçuk yaşında 2 ay önce kadar prezervatif takınca esiminde kuşu diyim uyuyodu 1 saate yakın uğraşıyoduk eski haline döndürmek için bide erken boşalıyodu çok şükür sertleşme sorunu bitti iş yerinde sıkıntıları vardı kafasına takıyodu ister istemez ama birliktelik arası açıldığı zaman yine bazen erken boşalma oluyo ama önceki kadar çok değil

Deli-hatun iş yerin de sıkıntıları yok herhangi bir stres durumu da yok bu durum canını sıkmaya başladı hastaneye mi gitsem acaba falan diyor artık o da

sltngs
        İlaç? :) önce takmadan dene baktın sorun yok. Başka korunma yöntemi bul. Prezde iyi bir korunma yöntemi değil.

blondee doğum kontrol haplarını çok sağlıklı bulmuyorum o yüzden eşim korunuyor neden prezervatif sağlıklı değil bu arada

sltngs
            Onunla da hamile kalma ihtimaliniz var. Ve bunun bir sürü örneği var. Siz sorunu çözüm yolu bularak çözebilirsiniz. Benim demek istediğim, o. Denemeden bilemezsiniz neden bu sorun var. O yüzden takmadan deneyin, demiştim :)

sltngs olmadı bir üroloji uzmanına gidebilir doktora gitmek kötü bişey değil sonucta

4 gün sonra

sltngs canım spreyler var benim eşimde de aynı sıkıntı var o sprey hem sertleşmesini sağlıyor hemde hemen bosalmiyor istersen bı deneyebilirsiniz hem öyle çok pahalı bişey de değil

sltngs ben ilk evlendim esimdede vardı bu sorun belki 5 dk bile surmuyordu urolojiye gtmek istemedi utangactir kendisi sevisme uzun tutuyorduk bide sen yaparsın aşkım işte hemen boşalmazsin diye birazda cesaret verdim konuştuk seks anında işte gaza fln çok getirdim sonunda 3 yıllık evliyiz doktora gerek kalmadi da şuan belki ben yeter diyene kadar devam ediyor 🫣🤭 tepki gösterip incitmemen lazım bence erkeklerin bu erkeklik olayları çok hassas yani şakasını bile kaldiramiyorlar

Ya benim eşimde de aynı sorun var bende kırmak istemiyorum 3 yıllık evliyiz yani hemen hemen bir senedir oluyor yani aslında afedersiniz ilişki de bir kere boşalır hemen 2 3 dakikada sonra devam eder ama bir bakarız sertleşme yok bende çok üstelemem ona belli etmem oda gülerek geçiştiriyor doktora hayatta gitmez

Esrayelkenci57 hangi sprey ismini alabilir miyim eşim aldı pek işe yaramadı hatta uyuşukluk yaptı sanırım hissetmiyorum falan dedi 😂

ozlen sıkıntılı bit durum biz yeniyiz diye çok kafama takmıyorum onu da rahatlamaya çalışıyorum hatta gidip bir üroloji ye görünmeyi falan düşünüyor

Bence direk doktora görünmeli bizim de aynı durum vardı erkeklik hormonun da düşüş varmış hormon tedavisi ile düzeldi

sltngs keşke benim eşimde gitse işte bizim birliktelikler hep uzun arayla oluyor o yüzdende olabilir diyorum