melebek HurremSultan Ahahhahahahhahahwh ya o nasıl bi tabir 😂 artık ben de kullanayım da kavga sayımız artsın, ilişki güçlendikçe güçlensin 😂
HurremSultan melebek annem çok konuşunca derdi😂 kadının güneş yüzü görmemiş lafları var😝 Hiç gerek yok kavgaya ben sevmiyorum ama evde üç canavarla uğraşıyorum ve yaşı 32 olan sakat😂😂😂
melebek HurremSultan yaşı 32 olan sakat😂 Ayyy, bendeki de 33 olacak ama bi 3 fazla. Bazen 3 yaşında gibi geliyor 😭
HurremSultan melebek niye böyle bunlar ya😂 güldüğüme bakma neler edesim var da söylenmiyor işte dkdkd
HurremSultan melebek acaba onlar hakkımızda ne düşüyor 🥲 Mesela ben sinirden uyuyamazken o horluyor genellikle 🧛🏻♀️🧛🏻♀️🧛🏻♀️
HurremSultan melebek benim içimde biri daha var gece boyu kocamı cekistiriyiruz hep ağlatıyor beni bazen çok ağır konusuyor😂
melebek HurremSultan Ahahahhahahhahahahha o galiba bende de var, aşırı acımasız biri. Bir nevi diktatör 😂
HurremSultan melebek bende bir psikolog videosunda kadınların iç sesi olduğunu söyledigini hatırlıyorum. Erkekler duzmus 😂 Mesela kadın saate bakıp içinden saat kaç ya AA altı buçuk olmuş diye kosnurken erkolar saat altı buçuk diyip geçiyormuş 😂