Moonlight_ dnz23 karsimdan gelmesi bile yetiyor bana bi bakisi var allahim anlatamam o bakisi o bakisla beni benden aliyor 😍 Araba kullanirken cok sexy oluyor ya o an adamin üstüne atlayasim geliyor 😜 Nezaman siyah yada beyaz giyse bide bi parfümü var 🔥aninda bi yükselme oluyor direk yürüyorum 💃🏻🔥🤣
dnz23 Moonlight_ kız arabada seks yapmak belki de ondan hoşumuza gidiyor hee çoğu kişi araba kullanırken demiş 😂😂
ESMERBOMBA_ dnz23 ben söylemeden gelir bakar dolapta kilerde ne eksik deterjan olsun yicek içicek un yağ şeker ne olursa dememe gerek kalmadan gidip alıyor dün diyet ekmeğim bitmiş haberim yok adam bana ekmek yulaf soda protein bar almış normalde sinir oluyotum öldüresim gelşyorda hadi gel yükselme 😄
kanalize dnz23 ses tonuna, o sakin sakin konuşmasına, kokusuna, düşüncelerine, banyodan sonraki haline, evde sürekli elleşmesine cinsel içerikli konuşmalarına, üniforma üzerindeyken karizmasına, ağırlığına 🩷
dnz23 anonim9 aşıksııınnnnn dıdırımmrım aşıksııınnnnn 😂😂😂 Bu arada nedense kv gidince bende de oluyor sebepsizce 😂
anonim9 dnz23 cozemiyoruz cozemicez sanırım 😂😂😂😂 kız bide tshirtunden gömleğinden bir iki düğme açılınca ya da v yaka tarzinda giyince göğüs killarina bakınca da hoşuma gidiyor 😂😂😂 iğrenç gelebilir ama seviyorum napiiiim😂😂😂 sanki yatağa gecicez gibi ona dokuncakmisim gibi geliyor 😂😂😂😂
Moonlight_ dnz23 olabilirr😍 ay tek eliyle sürerken bide bana yan yan hafif gülümseyerek bakiyor ya 😍 bugün arabayla gezdirsin beni 😂