Laledmrrr Kızlar bu gece neler yapıcaksınız bende renkli bir ortam kurmak istiyorum neler yapıcaksınıx banada fikir olsun
Deleted4 Laledmrrr coook isterdim yapmayı ama kaynanamlara gitcez 😏 ama gece belki ayartirim kocamı 😁
Canemin_1 Laledmrrr kaynanamdayız bir odası var ayni odada uyuyacaz hiç bir hayalim yok malesef zorla getirdiği icin yanimda yatmasını yine istemiyorum
Deleted4 Elizabeth bence kusluğu devam ettirme giyin suslen yanas yanına op kokla delirt adamı devamı gelir heralde 😄
Elizabeth Nietzsche 😜 hiç deme uyudum uyandım biraz adama uyuzlugum geçer diye çok aynı ölçüde devam 🤭🤭
Selma Bu gece bircok insan kayınvalidesinde sanirim😂😂 Valla biz atesli geceden çok cocugumuzla oyun oynayacagimiz cay kuruyemis partisi verecegimiz bir ortam olacak♥️evimizde miss gibi ohhhh
Nietzsche Selma ben reddettim kaynanayı 😂 kurabiyemi yemeğimi yaptm kocamı bekliyorum ,o da viski alp gelcek ,abur cubur falan. Keyif yapcaz
Laledmrrr LiTeraRy ya bende duşumu aldım ama kanamam tekrar geldi 40 öıktı ama adet oldum hemen 6 gün oldu bitmişti tekrar geldi😒
Canemin_1 Laledmrrr evet zoruyla geldim çünkü burada aralarında sadece ben yabancıyım hepsi konuşuyor bana kimse laf vermiyor oğlumu seviyorlar sadece eşimin yanında o olmayınca çocuğun yüzüne bakmıyorlar ve haksızlığa hiç gelemem