burcu21 eşimin tavrı başka bir boyut ya 😅 ben araba sürerken mesela yemeğini yer telefonuyla ilgilenir vs o konuda bana karşı bir güvensizliği yok. Direksiyon hakimiyetim iyi olduğu için gözü bende kalmıyor sadece böyle ne olur ne olmaz ben önceden uyarımı yapayım düşüncesine kapılıyor bazen. Bıraksa o demeden yapacağım şeyleri öncesinden uyarı veriyor öyle git böyle yap şöyle hızlı böyle yavaş filan bir sus yani rahat bırak beni 😏😂😂 birde ehliyet dersinde öğrettikleri park etme sistemiyle gerçek hayattaki park etme sistemi ilk etapta tam olarak oturmuyor. Ben paralel parkı hocanın öğrettiği şekilde denediğimde arabayı park edemedim. Eşim en çokta buna sabırsızlık göstermişti, nasıl park edemiyorsun bilmem ne diye yükselmişti bayağı onun yüzünden stres oldum modum düştü şu an arabayı park edemem kafasındayım. O yanımda olduğu sürece de arabayı park etmek istemem çünkü en ufak yanlışta tahammülsüzleşiyor. Hiçbir şey demese bile nefes alıp verişinden ben gerginleşiyorum bildiğimi de unutuyorum sonra yapamıyorum o yüzden diyorum sakın sakın eşin seni çok gerip stres yaptıracaksa öğrenme ondan hiçbir şey. Birde hocan iyi ve anlayışlı birisi olursa ders saati ilk acemiliğini attıktan sonra iki araba arasına park etmeyi de sana 2-3 kez gösterse senin için büyük avantaj olur. Cidden araba arasına ve duba arasına park etmek çok farklı şeyler. Normalde sana göstermezler böyle bir şeyi ama hocan iyiyse yapacak gibiyse sormaktan çekinme derim. Benim çevremde alıp park konusunda bu şekilde şikayetçi olan çok kişi var 🎈