Eskobar HurremSultan of ben doğurduktan sonra nasıl korunacağım şimdi😂 Sanırım prezervatif allerji yapıyor bana
HurremSultan Eskobar bende alerji yaomiyor ama yırtıyor birde eşimde sertleşme problemi oluyor rahatsız oluyorum. Alarji yapanlara özel de var onu dene olmadı kanka
busenihicalakadaretmez HurremSultan Buraya ordan nasıl geldi diyor şu ellerini ağzına götüren kadın 😁
Eskobar HurremSultan hamile kaldığım zaman kullanmıştım aşırı kaşıntı ve akıntı yapmıştı aynı mantar enfeksiyonu gibi tatildeykende hani sürekli oluyor bebeğe bişi olmasın diye kullandım ordada aynısı oldu önceden de oluyodu demek sorun przvtfte
Eskobar HurremSultan şu kola takılan şey nasıl oluyor acıyormu belli oluyor onu biliyorum kolumu falan biyere vursam bişi olurmu ayyy ne tuhaf işler dört senedir korunmuyorum ben yahu Allah ne verdiyse saldırıyoduk😂😂😂
Eskobar HurremSultan benimkide sabahtan akşama kadar yaylana yaylana yattıktan sonra yordunuz yoruldum diyor😂😂 Sonrasında ben cinnet geçiriyorum falan😂😂
Eskobar HurremSultan daha kesin bi çözüm lazım 😂 Tüpleri bağlat dedim benimkine günah diyor ulan sana günahta bana ne 😂😂
Eskobar HurremSultan sabah vıdır vıdır ötüyor git kahvaltı hazırla dedim 50 saatin sonunda bi yumurta pişirtebildim anca😂😂😂