piyangobileti Gamzekck pireye benzetemedim bir de pire olsa bile iç çamaşırıniza falan bakın özellikle beyaz atletlerde böyle minik minik leke olur eğer varsa piredir
Gamzekck zmran ay evet Allah’tan başka görmedim bahçeye oyuncak düşmüştü ordan aldım oyuncağı sonra gördüm şükür Rabbime ki başka yok bütün her yeri ilacladim
Gamzekck ceydanur ilaçlamaya vaktim yetmez kimsenin evinde kalamam 😔birde aile binası ya onlardada varsa, birde kendim ilaçlasam memnun kaldığınız kullandığınız ilaç var mı birde evi ilaçlatinca bütün eşyaları evden çıkarmammi gerekiyor
Gamzekck ceydanur evet yaa pireymis ben evimi ilacladim bahçeyi de ama kayınvalidem ilaclamadi hala korkuyorum inşallah bir daha görmem evimde
Eskobar Gamzekck bazen olmuyor bi tane falan biyerden gelmiştir belkide takip et kızarıklık kaşıntı olursa türerse ilaçlarsın beyaz iç çamaşırlarına bak böyle benek benek pislik varmı leke varmı olursa çok var demekki ama şimdilik korkma çünki yaşam alanı olmayan yerde pek barınmazlar yani kümes ahır gibi yerlerden geçerler genelde evlere
karamelek21 Gamzekck korkma canım pirelet sadece sokar soktugu yer kabarır kırmızı olurok kaşıntı yapar,ama öyle tehlikeli birşey deyil,koyun keçilerden olur,varmı cevrende olan onlara gittiysen birinden gelmiştir sana
ceydanur Gamzekck yok hayır eczanede chrysamed pire-böcek ilacı var. Onu alın ilaçların kendiniz köşelere dolap altlarına arkalarına 1m aralıkla sıkın. Bir kaç gün silmeyin evi. Ara ara tekrarlayın. Hiç bir şeyi çıkartmanıza gerek yok. Kendiniz halledersiniz.