• Cinsellik
  • Eşlerinize fotoğraflı fantezi giyimleri gösterip seçtirirmisiniz?

elsaaaaaa benimde merak ettiğim bir soru. Doğru olur mu acaba diye düşünüyorum. Bu yüzden böyle birşey hiç yapmadım 😄 cevapları bekliyim bende

elsaaaaaa hayır göstererek seçtirmem bazen yorumlarda yatağın üstünde foto atıyorlar anca onu atarım 😂

burcu21 biraz kıskanç yapıp var sectirmekle sectirmemek arasında çok gel git yapıyorum yorumlardan cesaret almaya geldim 🤦🏼‍♀️😂

elsaaaaaa ben 1 kere göstermiştim. sonra eşim ihracat müdürü. yaptığı ihracat urunlerinden getirmisti nerdeyse aynısı hahahah 😂😂 elbiseyi görünce direk üstünde hayal ettim demişti 😍

elsaaaaaa kıskançlıktan değil de gördüğü kişinin yüzü veya kendisi gözü önüne gelir mi diye. Çünkü tehlikeli işler 😄 ben yüzünü kapatıp göstermeye karar verdim 😄

elsaaaaaa yanımdayken gosteriyirum bak güzelmiş diye 2 sn sonra çekiyorum çok bakma diyorum oyarim gözünü🤣

elsaaaaaa yok kız benim trendyoldan baktıklarım basen fotoğrafsız. Fotoğraflı olanları kendim seçip alıyorum 😂

elsaaaaaa ben hiç bu detaya dikkat etmedim😂😂
              Hatta direkt linkini atıyorum o sipariş ediyor 😂

elsaaaaaa yani onu hayal ederek veya benim moralimi bozacak bir şey olursa varya onun çıktığı yere geri sokarım 🤣bnim için alıyor bazen hâliyle görüyor veyahut bn alacaksam önceden atıyorum nasıl diye bnce neye nasil bakacağı önemli

melaykeeee bende ordan bakıyorum ama hiç fotoğrafsiza deng gelmedim hatta trendyol hesaplarımız aynı alsam görüp haberi olcak şöyle kapıda ödemeli güvenilir bi yer olsa