Sevde_20 Hadibeee benimki yapmaz sevmez sevmedigini bile bile ben yaptırmam ama muazzam bi his oral keske yapsa
Hadibeee Sevde_20 bende sevmiyorum ya neden se huylaniyorum eşim de yapar sürekli isterde o istedigi için katlanırım ama ben yapincaaa🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
perimasali802_ melebek eşim akrep ama kimlikte oyle 😂 yukselenimi bilmiyorum ama kesin onun etkisidir😁
Hadibeee melebek evet evet kesinlikle boğa da olabilir akrepten kadın 3. Kelimesinden bi tanesi seeeeekkkggggsssss diye bağırıyor 😂😂😂😂😂
Moonlight_ Sevde_20 ikisinide tasiyorum beni ilk gören ayyy ne havalisin cok iticisin der uzak durur tanidikca cok sever ama aslinda bana göre ben cok sicakkanliyim neden öyle derler bilmiyorum🤣
Sevde_20 Moonlight_ olabilir ya takılma bende herkesle anlasamam bazen tuhaf gelir uzaklaşırım herkesin farklı huyları var..
perimasali802_ Hadibeee uff ateş gibi hatun.hemde bazen anlatır bna 😂 böyle yap işte pozisyon vs diyor ,gerek yok diyorum ateşim bna yeter 😂😂
Hadibeee perimasali802_ aslında bende ateş gibi kadınım ama karşı taraf yoruyor beni bazen yaşlandığımi hissediyorum
Hadibeee melebek utanalım lan ben akrep sen boğa bi Terazi kadar olamadık peridenin seks başlıklı tum postlari perimasali802_ bu aciyor 😪