Goat Eskobar Philips care 8000 diye geçiyordu galiba benimki tam serisi aklımda yok, evde kaldı bakamıyorumda 😆Netten bakayım linki bulursam atarım özellikleri incele. Gerçekten çok memnunum jilet gibi ütülüyor. Buhar basıncı çok iyi. Kimisinde ütüledikten sonra hafifte olsa kırısıklık oluşuyormuş ama bunda öyle sorun yoktu.
Goat @Eskobar https://www.philips.com.tr/c-p/PSG8130_80.amp/perfectcare-8000-series-buhar-kazanli-uetue
Eskobar Goat kuzu sana bir şey danışmam gerekiyor Ben ütüyü aldım senin kullandığının bir alt modeli 8 bar açtım ilk ütüyü yaptım iyiyidi ütü bitti bende suyu boşaltayım derken yanlış yapmışım birden buhar fışkırdı neyseki az fışkırdı sonra kapattım ve öylece koydum sonra ütü yapmak istediğimde açma kapama tuşuna bastım ve tabandan su vermeye başladı ne yaptıysam düzelmiyor bi ayarını bilemedik sanırım ama bulamıyoruzda
belladonna Eskobar Ben phılıps Kazanlı ütü kullanıyorum 8 bar ve memnunum. Şu anda fiyatı nasıl bilmiyorum 5 sene önce almıştım hala taş gibi.
Eskobar belladonna bende philipse daha yakın gibiyim bilmiyorum tefalin dandiklerini görünce ama sağlam oluncada iyisi çıkıyo
TombulHatun Eskobar ben euro bilmem maaşı mı euroyla almıyırm 😂 bana euro dersen derim ki alma o para verilir mi 😂annemin ki çol eski canm ya 12 13 senelik mor beyaz bi ütü
Moonlight_ TombulHatun bundan mi annenin?? 🤣 @Eskobar bisey yazmiyor askim üstündeki yazilarda biraz gitmis anlamadim 13 senelik olunca 🤣 Bu ütü ama degisik modelleride varda benimkide böyle mor beyaz aynisi galiba😂
belladonna Eskobar Küçük ev aletleri, beyaz eşyalar biraz da şans işi bence, ama ben phılıps ürünlerinden memnunum. İki ütüm de çok güzel annem de azur serinisi kullanıyor o da memnun
TombulHatun asyarana bütün postlara postuma cevap verin diye yazmanıza gerek yok, postunuz akışa düşüyor görünüyor müsait olan, bilgisi olan, cevap vermek isteyenler zaten yazar postunuzu görünce