Şu an okuduğunuz ve okumak istediğiniz kitapları belirtirseniz çok sevinirim kızlar.Daha önce okuyup,mutlaka okumalısın dediğiniz kitapları da.
Her türlü öneriye açığız 😅
Ben şu an ‘çöl çiçeği ‘ kitabını okuyorum 🤌🏻
Şu an okuduğunuz ve okumak istediğiniz kitapları belirtirseniz çok sevinirim kızlar.Daha önce okuyup,mutlaka okumalısın dediğiniz kitapları da.
Her türlü öneriye açığız 😅
Ben şu an ‘çöl çiçeği ‘ kitabını okuyorum 🤌🏻
gizew filmini de izlerim teşekkür ederim. Şimdi ben öneride bulunayım. Polisiye sevdiğim için dan Brown ihanet noktası hariç tüm kitapları. Ahmet Ümit in kitapları ama en çok kırlangıç çığlığı. Arif ergin in tekvin kitabı. George orwell kalemini çok beğeniyorum ama en çok havyan ciftligi ve 1884. Margaret at wood un damızlık kızın öyküsü . John verdon aklından bir sayı tut serisi. Demir okce kitabı yazarını unuttum. Gazap üzümleri ve incir kuslari. Harper Lee nin bülbülü öldürmek kitabı. Adam fawer empati kitabı. Uçurma avcısı yazarıni hatirlamiyorum. Zülfü Livaneli seranad kitabı. Alamud kalesi bu kitabında yazarını unuttum. Ayyyy çok var bunlari çok çok beğenmiştim.
llanjalee benim kalemini beğendiğim yazarlar var onlarin kitaplarının çıkmasını beklerdim eskiden şimdi malûm 😂 birde kitap kurdu arkadaşlarım var çok güzel tqvsiyeler var onların tavsiyesi ile okurum. Abimin tavsiyelerini beğenirim o şekilde alırım. Şimdiye kadar sadece kuzenimin tavsiyesiyle okuduğum kitapları okurken pişman oldum. Neydi yaaa kitaplar hatta çoğu kişi okumuştu o seriyi Mart menekşeleri miydi neydi bir seriydi 😂😂😂 hiç bana göre değildi ask kitabiydi hiç sevmem 😂
gizew
Nar ağacı
Kardeşimin hikayesi
İncir kuşları
Bubenimoykumm Teşekkür ederim Öykücüm 😍
gizew eğer polisiye gerilim seviyorsanız Tess Gerritsen in kitaplarını mutlaka ama mutlaka okuyun. Özellikle Rizzoli&Isles serisi var bir başlarsanız bütün işlerinizin kitap okumaktan aksayacağına eminim 😊
Bir Amerikan Evliliği kitabı Amerikan edebiyatının güzel kitaplarından bir tanesi. Irkçılığın yaygın olduğu bir semtte ten rengi yüzünden işlemediği bir suçtan yargılanıp hapse atılan zenci bir adamın yaşadıklarını ve karısıyla olan ilişkisini anlatır. Çok beğenerek okumuştum çok samimi bir kitap.
Şermin Yaşar’ın Söyleme Bilmesinler isimli kitabını da okuyun. İlk romanıdır ve farklı bir tarzı var ve çok samimi bir kitap o da aynı şekilde.
Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna, İçimizdeki Şeytan ve Kuyucaklı Yusuf romanları zaten baş yapıt bence. Tam bir toplumcu gerçekçi akımı örnekleri ve bir miktar dram da içerir.
Rus edebiyatından Babalar ve Oğullar mükemmel bir seçim. Akıcı ve rahat anlaşılır bir kitap.
İngiliz edebiyatından Dorian Gray’in Portresi… özellikle final sahnesinde beyninizden vurulmuşa döneceksiniz.
Aklıma gelenler bunlar 🌸
jupiterkralicesi kürk mantolu Madonna yi okudugumda çok sıkılmıştım. Nesini ovdüler bunun diye sorgulamistim. Daha sonra anladım ne kadar anlamlı ne kadar derin bir kitap olduğunu☺️
etoile evet bazen öyle olur 😊 Bazı kitapları tekrar tekrar okumak gerekir ve her okuyuşta ilk okuyuşumuzdan çok farklı şeyler anlarız
jupiterkralicesi Hepsini değerlendirilen çok teşekkür ederim 🤩🤩
Heyecanlandım 😍