Şu an okuduğunuz ve okumak istediğiniz kitapları belirtirseniz çok sevinirim kızlar.Daha önce okuyup,mutlaka okumalısın dediğiniz kitapları da.
Her türlü öneriye açığız 😅

Ben şu an ‘çöl çiçeği ‘ kitabını okuyorum 🤌🏻

gizew Çöl çiçeği: Üç yaşındayken Somali’deki kabilesinde sünnet edilen,13′ünde evlendirilen,nihayet Afrika’dan kaçıp en sonunda Amerika’da süpermodel olan ve bugün BM adına kadın sünnetine karşı faaliyet gösteren bir kadının azim dolu hikayesini anlatıyor 😇

gizew filmini de izlerim teşekkür ederim. Şimdi ben öneride bulunayım. Polisiye sevdiğim için dan Brown ihanet noktası hariç tüm kitapları. Ahmet Ümit in kitapları ama en çok kırlangıç çığlığı. Arif ergin in tekvin kitabı. George orwell kalemini çok beğeniyorum ama en çok havyan ciftligi ve 1884. Margaret at wood un damızlık kızın öyküsü . John verdon aklından bir sayı tut serisi. Demir okce kitabı yazarını unuttum. Gazap üzümleri ve incir kuslari. Harper Lee nin bülbülü öldürmek kitabı. Adam fawer empati kitabı. Uçurma avcısı yazarıni hatirlamiyorum. Zülfü Livaneli seranad kitabı. Alamud kalesi bu kitabında yazarını unuttum. Ayyyy çok var bunlari çok çok beğenmiştim.

etoile Teşekkür ederim kitabevine giderken bu tavsiyelerin çok işime yarayacak 😍🙂‍↕️

gizew
        Nietzsche ‘Böyle Buyurdu Zerdüşt’ okuyorum bi kaç gün oldu tabi bitmiyo çünkü fazla vaktim yok 🙈 altını çizdiğim yerdeki gibi düşünüyorum ‘hem herkese hem de hiç kimseye göre bir kitap’ 🙃

etoile tavsiyeni dikkate alıcam etocum , ağlarken mi ? İsmi bile ilgimi çekti şuan 🥰 bir de kitap alırken bu arkasında ne yazdığı benim için çok önemli uzun uzun bakınır okur öyle alırım sende böyle misin 🙃

llanjalee benim kalemini beğendiğim yazarlar var onlarin kitaplarının çıkmasını beklerdim eskiden şimdi malûm 😂 birde kitap kurdu arkadaşlarım var çok güzel tqvsiyeler var onların tavsiyesi ile okurum. Abimin tavsiyelerini beğenirim o şekilde alırım. Şimdiye kadar sadece kuzenimin tavsiyesiyle okuduğum kitapları okurken pişman oldum. Neydi yaaa kitaplar hatta çoğu kişi okumuştu o seriyi Mart menekşeleri miydi neydi bir seriydi 😂😂😂 hiç bana göre değildi ask kitabiydi hiç sevmem 😂

etoile bende tavsiyelere uyarım genelde ama aşk kitaplarını bende sevmiyorum ya sıkıcı geliyo 😅

etoile bende bi tane aşk kitabı var yeni nesil galiba hediye gelmişti açıp okumadım duruyor öyle kitaplıkta Meriç mekik - al sana aşk diye bi kitap 😅 o derece ilgimi çekmez . Tabi dizilerden de etkilenip aşk yaşayanlar , belli tip karakterlere hayranlık duyanlar var , oluyor yani 😂

gizew eğer polisiye gerilim seviyorsanız Tess Gerritsen in kitaplarını mutlaka ama mutlaka okuyun. Özellikle Rizzoli&Isles serisi var bir başlarsanız bütün işlerinizin kitap okumaktan aksayacağına eminim 😊
                Bir Amerikan Evliliği kitabı Amerikan edebiyatının güzel kitaplarından bir tanesi. Irkçılığın yaygın olduğu bir semtte ten rengi yüzünden işlemediği bir suçtan yargılanıp hapse atılan zenci bir adamın yaşadıklarını ve karısıyla olan ilişkisini anlatır. Çok beğenerek okumuştum çok samimi bir kitap.
                Şermin Yaşar’ın Söyleme Bilmesinler isimli kitabını da okuyun. İlk romanıdır ve farklı bir tarzı var ve çok samimi bir kitap o da aynı şekilde.
                Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna, İçimizdeki Şeytan ve Kuyucaklı Yusuf romanları zaten baş yapıt bence. Tam bir toplumcu gerçekçi akımı örnekleri ve bir miktar dram da içerir.
                Rus edebiyatından Babalar ve Oğullar mükemmel bir seçim. Akıcı ve rahat anlaşılır bir kitap.
                İngiliz edebiyatından Dorian Gray’in Portresi… özellikle final sahnesinde beyninizden vurulmuşa döneceksiniz.
                Aklıma gelenler bunlar 🌸

etoile evet bazen öyle olur 😊 Bazı kitapları tekrar tekrar okumak gerekir ve her okuyuşta ilk okuyuşumuzdan çok farklı şeyler anlarız