Kızlar merhaba.direk olaya giriyorum ben eşimle anlaşamadığım için polislik olduk şikayetçi oldum uzaklaştırma kararım var.şimdi eve geldim şikayetimi geri alarak.Şuan bana o kadar soğuk ki ilişkiye bile girmiyoruz girsek bile sıfır öpüşme sıfır elleşme girçık girçık bitti.sizce düzelir mi keşke şikayetçi olmasaydım diyorum ama bi yanım da çok iyi yaptın diyor..

Yansngeceler eşim yazmışsınız ya, sizce hayat arkadaşı böyle mi olur? Her ikiniz için soruyorum. Ne yaşadınız bilmiyorum ama kendinize neden bunu reva görüyorsunuz merak ediyorum. Düzelir mi’ kısmına gelince, kayb edilen saygı zor geri alınıyor(

Yansngeceler Kendinize bunları reva görmeyin diyor.Ben de aynı şeyi söylüyorum lütfen kimsenin kendinize olan saygınızı yitirmenize neden olacak davranışlar göstermesine izin vermeyin.

gizew yani kısacası ne demek istiyorsun bırak ne hali varsa görsün mü?

gizew bence öyle affettirmedi asla .Ve üstüne üstlük o bana soğuk benle konuşmuyor.

Yansngeceler Dik dur her şeyden önce.Sen üstüne düşersen nasılsa benden vazgeçemiyor diye düşünür.Bir şeylerin onarılması her iki tarafın çabasıyla olacak bir şey.

gizew valla çok rahat o pis kibir ve gururundan hiçbir şey kaybetmemiş.bakalım nereye kadar gidicek

Yansngeceler çok özür dileyerek yazıcam ama kadın cinayetleri işte tam da böyle gerçekleşiyor. Merak etme ilişkiniz düzelir, hatta eskisi gibi tekrar olursunuz, her anlamda eskisi gibi, hem iyi olursunuz hem gene yeri gelir tehdit eder, döver, hakaret eder eskisi gibi olursunuz yani. Aile desteği almadan böyle böyle gider.
              @Jasmiinn kullanıcının her yorumuna katılıyorum, senin söylediklerinden sonra da geri dönmen bile hata.

Bubenimoykumm çok iyi bişey yaptığımı en baştan beri bende söylüyorum.Ama bu hep böyle mi olucak bilmiyorum özür beklediğim içindir belki ama çok soğuk ya

Zamansiz_ bende bilmiyordum böyle olacağını çünkü önceden böyle değildi ilişkimiz çok canlıydı.yine öyle olur diye düşündüm ilişkide böyle yaptıktan sonra anladım soğuduğunu .

Coolness ben değişeceğine inanıyorum.soğuma konusunda da zaman herşeyi gösterir.baktım olmuyor bi yol çare bulurum kendime.

Yansngeceler yani soyleyecegimi yanlista anlama ama gor yani bi nevi sadece rahatlamak için bildigin kullanmis seni bunlar cok agir seyler yapma kendine hem neden pisman olasinki olma keske sikayetini uzatsaydin

Yansngeceler eğer durumunuz müsaitse, destek ala bilirmisiniz? Kendinize değer verme şekliniz düzelmesini beklediğiniz insanınkıyla aynı:( illa psikolog olması gerekmez, size değer veren birisine bunları anlatın, yardım/fikir isteyin. Genelde yorum yapmam okucuyumdur ama postunuzu görünce kayıtsız kalamadım. Ben bile sizi tanımazken şefkat gösteriyorum, o insan nasıl “eşiniz” ola biliyo:( Kimseyi düzeltemezsiniz, hele tarif etdiyiniz gibi birini asla