• Muhabbet
  • Bebeklerimize balkonda havuz keyfi geldi mi sizce kızlar?

Burası çok sıcak 40 derece üstü. Oğlum var 10 aylık. Bı havuz alıp balkona koysam mi diyorum. Sonra acaba küçük mu diyorum 😂 güneş varken koysam balkon tam güneş aliyo tenine aşırı sıcak vurur. Güneş gitmeye yakın yapsam üşür mu acaba diye düşünüyorum. Bilemedim sizler nasıl yapıyorsunuz ne zaman başladınız

kleopatranizzz şapka taktirmaz ki 🙄 saat kaç aralığı iyidir sence ? Balkon tam güneş aliyo öğleden sonra oyle düşün 4 5 ideal olabilir mi biraz daha etkisiz olur güneş

belladonna hiçbiri bizde yok 😂😂😂 vakti geldi diyorsanız başlıcam hazırlığa 😂😂 ama asla gözlük ve şapka taktiramiyorumm

anonim9 Öncelikle havuza sevdiği oyuncakları doldur,kendisini de havuza koyduktan sonra çaktırmadan şapkayı tak farkına varmayacaktır🤣 bana göre saat 4 de üşümez ya havalar ciddi derecede sıcak

anonim9
          Gözlük belki takmaz ama şapkaya alışır bence. Vakti de geldi artık zaten oldukça sıcak bir şehirde yaşıyorsun 😅 güneş kremini ihmal etme ama

anonim9 balkonuna perde çekebiliyorsan daha rahat edersin, özellikle de perdecilerdeki balkon perdeleri kalın, rüzgarı, güneşi içeri almıyor. Benim bebeğimde 10 aylık bi kaç haftadır öğleden sonra 2-3 gibi koyuyorum, perdemiz var, krem sürmüyorum ama güney cephesine bakmıyor balkonumuz doğrudan güneş almıyor yani tam gölgelik sıcak balkonda ılık su keyfi yapıyor 🧚🏻

anonim9 bence başladı hergün kızımı suyla oynatıyorum şimdilik, taşınmayı bekliyorum doğunun evlerinin balkonu çok büyük şişme havuz alıcam ordada balkonda havuza geçeriz artık

anonim9 Benim 9.aya yeni girdi şimdiden başladı çokta seviyor,top havuzundaki toplarıda suya koydum çok eğleniyor. Bizimde tam tepeden güneş geliyor, havuz yanına semsiye koydum sadece kafasını koruyacak şekilde yön veriyorum kısmen güneşi tutuyor. Şapka taktım ama istemiyor şapkayı çıkartıp suda oynuyor içerisine toplarını koyuyor😆 Bugun daha büyük şapka aldım kafasında bol dursun belki hissetmez oyuna dalar ama hiç sanmıyorum yarın hava iyi olursa göreceğiz😁

anonim9 üşürmü 😳
                Kız Türkiye yanıyor ne üşümesi gece bile girebilir😂

anonim9 perde işini kolaylaştırır diye düşünürüm bende balkonda rahat takılıyorum böylece 😊 koy gitsin suya çok eğleniyorlar, ben havuz suyuna sıcak suda ekliyorum ama üşümesin diye biraz ılık yapıyorum suyunu 🙊

Eskobar kız ne bilim yaniyoruz sürekli klima açık evet ama açık alan ve su olunca bilemedim 😂😂😂😂😂

anonim9 suyu biraz ılık koy hiç bişey olmaz şapkasını giydir hooop🤗