2 çocuğumuz var büyüğü 4 yaş, küçüğü 7 aylık. Eşim çok pasif biri gibi geliyor bana özellikle cinsellik konusunda. Nişanlıyken bile bir defa bile öpüşmedik. Evlendik cicim aylarında bile iki haftada bir ilişki oluyordu. Bende alıştım. Ama şuan ben ateşli azgın durumuna düştüm onun gözünde. Sürekli ben başlatıyorum sevişmeyi. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Sizce napmalıyım?

efeasel yapman gereken tek şey oturup konuşmak bu durumu anlatman düzelmiyorsa kabullenmen gerek istediğin zaman yaklaş da sonuçta esin ondan başka kime gideceksin ama çokta üzülme yani baştan belliymiş zaten

Hadibeee Ben kendimi neden kötü hissediyorum onu anlamadım. Kullanılmış gibi.

efeasel Kullanılmış gibi neden hissediyorsun ki? Herkesin libidosu aynı olmuyor, eşinin ki zaten en başından belliymiş. O senin eşin, istediğin zaman gidip sevişebilirsin bunlar karşılıklı ihtiyaçlar. Kimse kimseyi kullanmış olmuyor, böyle düşünme

Medusa Kadın gururu işte. Cilve bile yapmak istemiyorum artık.

Hadibeee Ben gitmesem aylarca gelmediği oluyor. Süslenip püslenip uyuyorum gelsin sarılsın bişey yapsın diye. Yok. Ben gidene kadar gelmiyor.

efeasel açıkça konuşmayı denedin mi canım

efeasel yok söyle açık açık hep ben geliyorum ve buda beni üzüyor sorun herneyse beraber halledelim bnde seni arzuluyorum ve sendenden de birşeyler bekliyorum gibi

efeasel Gurur yapıp konuşmazsan içinde büyüdükçe büyür bu. Birbirinizden soğursunuz, önce konuş ve çözmeye çalışın. En azından o da ilk adımı atsın, bunun nasıl hissettirdiğini anlat ama kavga etmeden konuşursanız daha iyi olur, hassas konular çünkü

efeasel ama gerçekten bi sorun var nişanlıyken öpüşmemek ne demek?En muhafazakar arkadaşlarım bile nişanlılıkta kendilerine hakim olamayıp öpüştüler biz eşimle daha fazla dayanamayıp birlikte olmuştuk.Yani hadi neyse dayandınız evlendiniz 2 haftada bir seks ne demek?2 güne bir desen neyse anlıycamda.Acilen bi uzmana gözükmeli eşin.Açıkça konuş bunun azgınlıkla ilgisi yok en azgın olmanız gereken yaşlardasınız tahminim.Eşin resmen sana yetemiyor hoş hangi kadına yeter 2 haftada bir onuda bilmiyorum

Yemeklerine hap at bak nasıl geliyo🙃şaka bı yana süslen parfüm sık seksi giyin ama degişmez gibi nişanli olduğunuzda belli etmiş eşin kendini ne yapsan faydasız gibi