Leylamecnun Hanımlar iyi akşamlar herkes gecenin sorusunu soruyor bende sormak istedim :) Tek soru soracağım BDSM fantaziniz var mı varsa eğer gerçekten yapcak olsanız üst sınırınız ne olurdu ?
kleopatranizzz perimasali802_ Cinsellik sırasında aşağılanmak,güç gösterilmesi,ve canının acıtılması. Bana göre de saçmalık.
Pembepanterr kleopatranizzz Yok daha neler bir insan neden kendisine acı verilmesinden haz duyar vay arkadaş işte cesaret işte zerafet bu olsa gerek 😂
Buzlulimonatam kleopatranizzz Ha biz kocaya bunları yapacaksak olur tüm hıncımı alırım 😂😂 ama o bana yapamaz seks yapıcaz derken adam bana zarar veremez 🫠
Oluyorumanlasana Leylamecnun öyle bir fantazim yok ana bacı düz gidip aynı anda nasıl ilişkiye odaklanıp sindiricem söylediklerini
Leylamecnun Oluyorumanlasana yok canım ne ana bacısı onu kastetmedim senin dediğin sexting tarzı gibi birşey kim anama sövüyor hayırdır
hilal3454 Leylamecnun benim var üst sınırım gerçekten çok üst ama kocama göre değil oyüzden yapamıyoruz 😁
HurremSultan Leylamecnun ben seviyorum isirsin tokat atsin falan hoşuma gidiyor🤪👌🏻🔥🔥 her zaman değil ama ben işareti vermeden yapmaz ❤️
papatyamsigibi Leylamecnun öyle şaplaga falan okey de asagılanmak hakaret falan kavgaya döner 😂 arada böyle hızlı yaparken popoya şaplak güzel oluyor da onun da seviyesi var yani 😂😂😂😂😂
kleopatranizzz Buzlulimonatam Cinsiyet belirtilmediğine göre kadınlar da kocasına yapabilir bence hahahahah
blondee Ne olursa olsun, benim kendime saygım var. Allah’tan böyle fantezilerim yok. Olanada bir şey diyemem ☺