Bebegim bugun öksuruyo , bide gögus balgam doluymus gibi öksuruyo sonrasinda da agliyor sanirim öksurunce bogazida agriyor. Agri kesici verdim. Ama balgam sökmesk icin Ne verebilirim dogal yöntemlerle? Ilik su verdim ise yaramiyor, Baska Ne verebilirim?
Yurtdisinda kaliom burdakiler balgam sökturucu ilac vermiyorlar bebeklere 😐
7 aylik bebegim
cano42 canım daha küçük doğal dediğimiz şeylerde olmayabilir ona sindirimi vs zorlanır yavrucak , doktor da bişey önermediyse vermemelisin bence . Ama orada eczanelerde varsa baby vicks alıp ayak tabanlarına ve göğsüne sürebilirsin yumuşatır rahatlatır . Birde uyuttuğunda yakınına bir soğanı ikiye böl 6-7 tane karanfili batır bırak o da iyi gelir , çok geçmiş olsun 💐
- Düzenlendi
cano42 canim doktora git cigerlere inip bronsite cevirmesin balgam icin hava veriyorlar
cano42 çok geçmiş olsun canım aynı şekilde bende yurtdışındayım hangi ülkedesin?
Geçen senede benim ikizlerim bronşit oldular o kadar zordu ki ne günler yaşadım çook zor valla bide bu sene 3. Doğumumdan sonrada oldu o kadar çok ağladım ve dua ettim ki çok zor zamanlar geçirdim ama geçen seneki daha çok fenaydı çok şükür geçti o günler ben hep pekmez bal zencefil verdim ve bide hava veriyordum öksürük için doktorum verdi hep yapardım onun sayesinde iyileştiler ama 1 ay kadar sürdü iyileşmesi inşAllah geçer Rabbim acil şifalar versin bebeğine🤲🏻🥹
Herkese Tesekkur ederim bebegim iyilesti cok sukur, atesi 40 Lara kadar cikti. Vucudunu ilik suyla yikayayim dedim tam yikadim titremeye basladi. Ambulans cagirdim geldi sonra hastaneye gittik. Havale gecirmismi diye cok sukur öyle bsy yok sadece atesi birden yukselmis diye hani bir üşüme gelir öyle olmuş. Ateş düşürücü verdiler . Rabbim bidaha yaşatmasın. ÇOCUKLAR HASTALANMASIN HİÇ BİR ZAMAN. Onlarınki çok zor gerçekten
twinsmom22 isvecteyiz canim ya sen?
Kac ayliklardi pekmez bal zencefil verdiginde?
Bizde burda daha bebekken sekerlemeli seyler verilmemeli diolar .
Bronsit zor ya rabbim bidaha yasatmasin canim. Bebelerin hastaligi gercekten zor
cano42 avusturyadayım ozaman 1 yaşındaydılar canım 1 ay sonra 2 yaşına giriyorlar ama ben çok faydasını gördüm