Burasi neden sessiz sakin böyle yaaa😏
Canim sIkiliyor cabuk buraya gelin sohbet edelim askolar❤️
Sohbet muhabbet girgir samata 💃🏻
Moonlight_
@perimasali802_ nerdesiin periii 😍
Moonlight_
@busenihicalakadaretmez
@Medusa
@melaykeeee
@etoile
@successfulwoman
@aykirikadin
Nerdesiniz ya canlanin hepiniz sicakta eridiniz mi ne🤣
Moonlight_
Benim bir yanım temizlik bir yanım da oğlumla oyun oynama ile geçiyor 🫠 Dün de sınıfça cafeye gittik geç geldik eve gelince de uyutamadim beyefendiyi dir dir sabahta geç uyandık
Moonlight_ aramızdan ceza alan arkadaşlar olmuş , sihirli kelimeyi kullanmayayım 🙈 @perimasali802_ @kizatasozu ondan sakin olabilir 😅
busenihicalakadaretmez kolay gelsin askimm oh ne güzel vakit gecirmissiniz valla havalarda isindi artik hic uyumuyorlar sanki😬😅
llanjalee @perimasali802_ ve @kizatasozu yokmuu simdiii
Moonlight_ bi süre yoklarmış kidsten yazdılar bak istersen 🙃
- Düzenlendi
Moonlight_
Gece biraz serindi burası ama don atletle yatıyoruz 🤣
llanjalee ay dur bakayimmm ne yapmislar acaba 🤣
busenihicalakadaretmez hangi aletle askim🤣🤣🤣🤣
Moonlight_
Ya 🤣🤣🤣🤣🤣 düzenledim
Moonlight_ bilmiyorlar 😂
Moonlight_ Temizlik yapıyorummmm😂
busenihicalakadaretmez ahahahah dikkat et ben bugün herseyi yanlis anlamays cok müsaitim🤣🤣🤣🤣
llanjalee ah kiyamam ahahahaha😅
Moonlight_
Ama o da yanlış anlaşıyor sen haklısın 🤣🤣
Medusa aman bosver temizligi gel kahve yapayim 😂
busenihicalakadaretmez karnim agridii büssss 🤣
Moonlight_ gerçekten böyle olunca biraz komik oluyo ya gülmiyim diyorum ama 😂😅 bi anda gidiyorsun ve neden anlamıyorsun 😂 hani her zaman ki gibi takılıyoruz çünkü ekstrem bişey yaptığımız yok ki 🤷🏻♀️
llanjalee benimde öyle valla az önce sesli güldüm 😅
Moonlight_ kızlara ayıp oluyordur belki ama komik gerçekten 😂😅😅 neyse ki dönecekler ♥️🥰
Moonlight_ Soğuk kahve mi?🤤
Moonlight_
Ben çalışırken başka bir fabrikaya eğitime gitmiştik ordanda bize ufak bir cihaz verdiler onu da şefe verelim diye bende dedim ki şu aleti vereyim 🤣🤣 ama yanlış dedim tâbi 🫠 yanımdaki ablada dedi aman Büşra alet malet deme sakın bende vardı zaten diyebilir 🤣🤣🤣
llanjalee yok ya bilmiyorlar mi bizi 🤣 evet sayili gün gelir gecer 😍
Medusa hangisinden istersen askimm ama bu havada soguk daha iyi gider dimi 😋😍
busenihicalakadaretmez yaaa büsraa aahahhahaahs sen taktin bu alete haaaa bugün alisverise ciktim ordada bi alet gördüm ki sorma🤣🤣🤣
Moonlight_ kıyamam ya 😅
Dondurmalı kahve tarifi
1 yemek kaşığı granül kahve 1 tatlı kaşığı pudra şekeri (şeker isteğe bağlı değişebilir) 1 su kaşığı su ile köpük haline getirilir.
Bardağın içine istelinen kadar buz koyulur, sonra istediğimiz dondurma eklenir, ardından hazırlanan karışım köpük koyulur, üstüne süt koyulur, dileğe göre üzeri süslenir. Afiyet olsun🥳
Moonlight_
Kız napiyim adi geçti 🤣🤣🤣🤣
llanjalee
Onlar gelince benim 12 günüm kaliyor sonra ver elini antalyaaa ✈️😅
Moonlight_ moralim bozuktu bugün sabahtan bian tuhaf hissediyordum kendi mi takiiii alışverişe çıkana kadar 😂😂 kocam bey evde bügün hadi çocupu annene bırakalım alışverişe gidelim dedi ben şooookkkkk😍😍
Moonlight_ bak bu açıdan söylenince bi hoş oldu 😅
busenihicalakadaretmez ooo süpersin bebisss @Medusa ne dersinn🤤😍
melaykeeee en sevdigiiiimmmm ohhh 💃🏻 bende az önce geldim bi kac bisey aldim keyfim yerinde🤣🤣
llanjalee ay evett az kalmis kiz baya baya 😍
Moonlight_ Kahve sevmem ben çok ya ama soğuk kahveleri içebiliyorum😬
Moonlight_ Bak güzele benziyor, canım çekti bi miktar🤤