• Muhabbet
  • Sohbet muhabbet girgir samata 💃🏻

Moonlight_
Benim bir yanım temizlik bir yanım da oğlumla oyun oynama ile geçiyor 🫠 Dün de sınıfça cafeye gittik geç geldik eve gelince de uyutamadim beyefendiyi dir dir sabahta geç uyandık

Moonlight_ gerçekten böyle olunca biraz komik oluyo ya gülmiyim diyorum ama 😂😅 bi anda gidiyorsun ve neden anlamıyorsun 😂 hani her zaman ki gibi takılıyoruz çünkü ekstrem bişey yaptığımız yok ki 🤷🏻‍♀️

Moonlight_
      Ben çalışırken başka bir fabrikaya eğitime gitmiştik ordanda bize ufak bir cihaz verdiler onu da şefe verelim diye bende dedim ki şu aleti vereyim 🤣🤣 ama yanlış dedim tâbi 🫠 yanımdaki ablada dedi aman Büşra alet malet deme sakın bende vardı zaten diyebilir 🤣🤣🤣

Medusa hangisinden istersen askimm ama bu havada soguk daha iyi gider dimi 😋😍

Dondurmalı kahve tarifi
          1 yemek kaşığı granül kahve 1 tatlı kaşığı pudra şekeri (şeker isteğe bağlı değişebilir) 1 su kaşığı su ile köpük haline getirilir.
          Bardağın içine istelinen kadar buz koyulur, sonra istediğimiz dondurma eklenir, ardından hazırlanan karışım köpük koyulur, üstüne süt koyulur, dileğe göre üzeri süslenir. Afiyet olsun🥳

Moonlight_ moralim bozuktu bugün sabahtan bian tuhaf hissediyordum kendi mi takiiii alışverişe çıkana kadar 😂😂 kocam bey evde bügün hadi çocupu annene bırakalım alışverişe gidelim dedi ben şooookkkkk😍😍