kleopatranizzz sonradan aklıma geldi en sonunda kızlar kızacak ama yinede yazim dedim kız
Eşimin cinsellik geçmişi yaşadığı 😏
sizene kız boşver 3 günlük dünya geçmişi düşünüp sıkma canını,sen bugüne bak kocan senin olmuş sonuçta tadını çıkart 🤪🤗
sizene Hayır değil, saçmalıyorsun. Senden çok önce, hatta ergenken yaşadığı bi şey. Bunu sorgulayamazsın hatta sormasaydın bile bence.
Paranoya yapıp, benimleyken onları düşünüyodur, diyosun. İyi misin acaba? Herkes öperken, sevişirken gözünü kapatıyor, o zaman herkes başkasını mı hayal ediyor? Sen böyle gidersen çok yaşamazsın he
sizene bence sen git bir işe gir çalışmaya başla eve yorgun argon gel birde ev iş yemek çoçuk sonra gör bakim öyle oturup dalıyonmu saçma sağan şeylere🤣
Medusa Sen böyle gidersen çok yaşamazsın he
Peki biz naparızz hiç düşündün mü ? ! Jhkhjkl
kleopatranizzz Söylemiyim şimdi😂
Medusa Ahhaha söyle söyle 💃💃🤣
sizene yani canım açtığın postlara baktım da
Eşimin baksırı
Eşimin telefonundaki orta parmak
Eşimin telefon klavyesi
Eşimin değişik vücudu
Eşimin iş yerindeki kadın
Eşim bir şeyler karıştırıyor gibi
Yani adamı bi salsan mı biraz ??? Bu kadar üstüne düşmeyle olmaz. En sonunda gerçekten kendine dert çıkartacaksın. Hani tamam eşin sonuçta ama senin eşinden başka işin yokmu aşkım ? Ne biliyim çocuk ev iş günlük hayat. Ne bilim çok fazla karamsarsın. Yani açtığın postların çoğunun bi sonucu yok hepsi senin düşüncelerin adamcağıza bi nefes aldır kurban olimmmmmm.
Yani kendin diyorsun 18 yaşındayken yaşamış senden önce bir şeyler olmuş daha ne kurcalıyorsun. Çoğu insanın hayatında ufak çaplı yada böyle şeyler illaki olmuştur. Yanlış anlama ama senin asıl sorunun kendinsin. Biraz kendine güven. Güven ki bu kadar aklını kurcalayacak şeylere girişme
sizene haklısın canım ama boşver takmamaya çalış kendinle mutlu olmaya bak ❤️
kleopatranizzz özlersiniz dimi beni 🥹🌸