Kızlarrrr ilk defa böyle oldu daha önce de haz alıyordum orgazm olduğumu düşünüyordum ama böylesini ilk defa yaşadım hemen anlatayım 5 senelik evliyiz cinsel hayatımız iyi benim istekli olduğum zamanlar hele baya iyi gidiyo . Tatile gitmiştik eşimle rakı içelim dedik ben 2 duble içtim ilk defa bu kadar içiyorum benim kafa gitti mayhoş olmaya başladım utangaçlık gitti 🙈 normalde haz almak için baya kasarım kendimi, eşim hep rahat bırak derdi o kafayla rahatlık da gelmiş olmalı ki yoğun bi zevk aldım çok afedersiniz tuvaletim geliyo gibi hissediyordum eşim beni gaza getirdi meğersem orgazm oluyormuşum aman Allahım çok güzeldi nasıl oldu hiç anlamadım 🙈 kasmadan rahat davranmak gerekiyormuş neyse Kızlar ilk defa yaşadım sizlerle de paylaşmak istedim umarım bize ne demezsiniz veya linçlemezsiniz Kidsde böyle postlar açamıyoruz malum

Pembebeyaz Devamının gelmesini dilerimm senin için😂 En önemli şey zaten kasmamak, kafanın ve vücudunun rahat olması her zaman

Medusa dimiiii kafa güzelken aklına bi şey gelmiyo çok rahat oluyo inşallah devamı gelir o günden sonra regl oldum henüz birliktelik yaşamadık daha sonraki nasıl olacak bilmiyorum her zaman içemiyoruz yılda bir içeriz dedik 🙈 tekrar böyle orgazm olabilir miyim bilmiyorum 😂

Pembebeyaz Yani tamamen aynısı olur mu bilemem😅 Ama en azından nasıl olacağını biliyorsun

Medusa maalesef aynısını yapamadım eski rutine döndüm 🙈🙈 neyse yılda bir yaşarım artık ne yapalım 😂

Pembebeyaz niye linçleyelim aşkım bir kadın mutluysa burda bizde mutlu oluyoruz Kids gibi değil burası ❤️ Bu başarılarınızın devamını dilerim ❤️😍 Ama sarhoş kafayla efsane oluyor

Pembebeyaz neden yilda bir iciyorsunuz ? 🤣
              Olacakmiyim olmicakmiyim diye düsünme zaten sal kendini olursa olur olmazsa bi dahakine olur stress yapma canim baktin ictikten sonra daha zevkli mi geliyor öncesinde bir iki kadeh bisey icin ne olacak😍

Moonlight_ küçük muhafazakar bölgede yaşıyoruz tatilden tatile içeriz diyorduk o sebeple 😂 olacak mıyım diye düşündüğüm için olmadı maalesef 🤣 neyse bakalım bi çaresini buluruz artık

Pembebeyaz illa sarhoşken değil hiç bir zaman utanma aşkım kocan o senin. Utanma olmadığı zaman daha zevk veriyor 😍

pestil kesinlikle tarifi yok 🙈 mümkün olabileceğini düşünmüyordum gerçekmiş

Pembebeyaz
                    Aylar bu duyguyu yaşayan ben 🤣🤣 işeme hissi gibi geliyor ama o sidik değil 🤣🤣 ben bazen tutarım genelde bazen tutmam. Zaten temizleyecek olan benim zevkin o doruklarına çıkmışım neden kendimi tutayım kasayım ki. Alkol evet sexste büyük bi etken. Adına sevindim umarım kasmadan çekinmeden tekrardan yaşarsın böyle orgazm anlarını 😘