Pembebeyaz Yani tamamen aynısı olur mu bilemem😅 Ama en azından nasıl olacağını biliyorsun

Medusa maalesef aynısını yapamadım eski rutine döndüm 🙈🙈 neyse yılda bir yaşarım artık ne yapalım 😂

Pembebeyaz niye linçleyelim aşkım bir kadın mutluysa burda bizde mutlu oluyoruz Kids gibi değil burası ❤️ Bu başarılarınızın devamını dilerim ❤️😍 Ama sarhoş kafayla efsane oluyor

Pembebeyaz neden yilda bir iciyorsunuz ? 🤣
        Olacakmiyim olmicakmiyim diye düsünme zaten sal kendini olursa olur olmazsa bi dahakine olur stress yapma canim baktin ictikten sonra daha zevkli mi geliyor öncesinde bir iki kadeh bisey icin ne olacak😍

Moonlight_ küçük muhafazakar bölgede yaşıyoruz tatilden tatile içeriz diyorduk o sebeple 😂 olacak mıyım diye düşündüğüm için olmadı maalesef 🤣 neyse bakalım bi çaresini buluruz artık

Pembebeyaz illa sarhoşken değil hiç bir zaman utanma aşkım kocan o senin. Utanma olmadığı zaman daha zevk veriyor 😍

pestil kesinlikle tarifi yok 🙈 mümkün olabileceğini düşünmüyordum gerçekmiş

Pembebeyaz
              Aylar bu duyguyu yaşayan ben 🤣🤣 işeme hissi gibi geliyor ama o sidik değil 🤣🤣 ben bazen tutarım genelde bazen tutmam. Zaten temizleyecek olan benim zevkin o doruklarına çıkmışım neden kendimi tutayım kasayım ki. Alkol evet sexste büyük bi etken. Adına sevindim umarım kasmadan çekinmeden tekrardan yaşarsın böyle orgazm anlarını 😘

milkshakee niye tutuyorsun canım zevke ulaşıyorsan rahat bırak kendini bence. Zaten yataklarda alez oluyor ben gündüz gözüyle baktım bembeyaz çarşafta tek bir leke yoktu beyaz sıvı zaten kokusu da yok bence . Ki ben baya baya boşaldım ona rağmen leke koku yoktu o konuda kafam rahat yani eğer devamını getirebilirsem ayık kafayla inş😂😂 o günden sonra 2. Denemeyi de yaptım alkolsüz ama maalesef başaramadım sanırım alkollü yapacağım 😂🙈

busbutun inşallah canım çok harika bi hazdı bütün kadınların yaşaması lazım