sizene Selam kızlar saat 7 de kalktım çok afedersiniz ama bu saate kadar 3 kere büyük tuvaletime çıktım neden bu kadar çok gidiyorum ki acaba arada oluyor bana böyle çok çıkmalarım
papatyamsigibi sizene kız şimdi bokunun derdine mi düştün 😂 bende çıkarım tuvalete çok sabah çıktım şimdi gene çıkasım var metabolizmam hızlı. Birdahaki pontunda da boncuk arasın 😂
Moonlight_ sizene metabolizman hizli olabilirmi? Bazen günde cok kez cikarsin bazen hic cikamazsin bunlar normal seyler askim 🤣
llanjalee sizene hadi herkes bugün kaç kez çıktığını yazsın 😅😂 hahahh canım cidd bişey değildir inşallah ya cırcır olmuş olabilir misin? 🤭🙈
anonim9 papatyamsigibi kız öyle deme 😂 bende bı ara aşırı gaz oluyodu ve sürekli de yapıyodum aferdersin 😂😂😂 evde kimse olmayınca tabi. Alışkanlık mi ildu bana noluyo diyorum 😂 bende en son buraya yazacaktım artık nedir bu gaz diye 😂😂😂😂😂
llanjalee etoile mümkün olsa olurdum neden olmasın 😂 ben onu sakinlştirirdim her konuda daha sakin olmasına yardımcı olurdum sabırlı insanımdır 😂