brovni Öncelikle bugune kadar hiç boyamamışsın saçın helede bakımlarıni yapıyorsan çok ama çok sağlıklıdır,ben olsam hiç yapmazdım çünkü şimdiki aklım olsa hiç boya dahi sürmezdim, ben saçıma okadar özen gösteririmki buna rağmen boyadan o yıpranma oluyor. Ama tabi o heveste hep içinde oluyor kafanı kemiriyor yap yap diye 😁
Hiç boyamamış bile olsa istediğin ton açık renk olduğu için açıcı kullanmadan bu renk olmaz. Hiç boya olmadığı için tek seferde açarak istediğin renk oluşur çünkü öncesinde zeminde geçmiş boyalar olmadığı için renk dalgalanması eşitsizlikler olmaz düz duru bir renk olur. Bana kalırsa kuaförde renk değişimini yap onlar açıcı kullanıp dozunda ayarlayıp yapsınlar. Boyalar hakkında bilgin yoksa ufacık volum fazlası saçını yakabilir o riske hiç girme. Ben senelerdir yaptığım için kendim yapabiliyorum ama yinede açıcı kullandığımda başkasından yardım isteyip saçıma sürdürmüştümki eşit hızlı olsun,sonrasında boyamalarımı halen kendim tek yapıyorum. Açıcı ve boya ayrı satılıyor. Önce açıcı kullanıp sürekli kontrol edip istediğin tona kadar açıldımı yıkayıp boyayı uyguluyorsun ama dediğim gibi hiç riske girme. Zaten tek kutu açıcı yetmez saçında uzunsa benim 5 kutu gitmişti, açıcı parası üstüne boya parası neredeyse kuaförle aynıya geliyor belki bir miktar daga fazla olur işlem ücreti ekleyince. Ben olsam gider açtırır sonraki boya süreçlerini evde kendim yapardım.