Eskobar ESMERBOMBA_ bayramınız mübarek olsun çoğunuz benden büyük olduğunuz için ellerinizden Öper harçlıklarımı isterim😂
arman Eskobar çok şükür iyiyiz 10 aylık oldu oğlan, tüm günümü ona ayırınca buraya pek vakit kalmıyor eskisi gibi. Yürüyüşü ek gıdası oyunu ben gün nasıl bitiyor anlamıyorum 😂 sen nasılsın, ben galiba yanlış okumadıysam ikizlere kardeş mi geliyor ?
ESMERBOMBA_ belladonna rabbim hayırlı bayramlar nasip etsin enflasyonda zaten tavan şükür rabbime verdi kestik rabbim olmayanlatada versin dün etten çok bi tat alamafım bugün yapacam kendim pişirmeyince tadı olmuyo bide çok etkilendim büyük bi felaketten döndük aklımfan çıkmadı ondan yiyemedim
ESMERBOMBA_ ozlen rabbim sevdiklerinizle geçirmeyi nasip etsin ama iyi yanıda var özlem hasret oluyo geldiğinde yere göğe sondıramıyorlar bence bu açıdan çok güzl
ESMERBOMBA_ Bonibon_ başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin ama malesef öyle yada böyle hayat devam ediyor rabbim sizlere sabır versin
arman Eskobar ahahhaah kız sen ne uğraşıyorsun eşin bağlatsın taşıması bizden doğurması bizden az biraz da onlar zorluk çeksin
ESMERBOMBA_ belladonna kurbanımız 7 aylık hamileymiş ve son anda farkettik bıçak boğazına dayandığı anda buzağı içerden tekme atmış Allahıma bin şükürler olsun son dakkada kesilmekten kurtuldu bıçağı boğazına dayadılar bide tekme atınca bu hamile dedi adam şükürler olsun binlerce kere ömür boyu et yiyemezdim aklıma geldikçe ağlardım sonra tekrar içeri bağladık okadar mutlu oldum sevindimki küçücük yavrunun canına kıyacaktık resmen ve doğunca adını mucize koyacam sizede atarım fotosunu @successfulwoman
successfulwoman Hayırlı Bayramlar…. Peridenin sexi kızlari.. Bu eski bayramlari bulan bana haber veriri mi
successfulwoman ESMERBOMBA_ koskoca adamlar bilemişlermi hamile olduğunu. Ne kadar acı verici olurdu. Mucize kurtuldu.
belladonna ESMERBOMBA_ Ay çok şükür Ya… Fark edilmemesi de şaşırtıcı ama olabiliyor demek ki.. Allahtan fark edebilmişsiniz diğer türlü gerçekten çok etkilenirdin