Herkese hayırlı bayramlar bacikolar. Benim sıkıntım başlıkta da yazdığı gibi düzgün regl olamıyorum 2. doğumumu yapalı 34 buçuk ay oldu oğlum 1 ağustosta 3 yaşına girecek ama o doğduğundan beri ben doğru düzgün regl olamıyorum hele bu ay hem günümden 9 gün önce oldum normalde o kadar erken olmuyodum doğum kontrol hapı kullanmıştım geçen ay 21 günde 4 buçuk kilo aldırınca eşim bidaha almam dedi hadi bu ay ondan 9 gün erken oldum diyelim reglim 4 gün sürdü ama çok afedersiniz 4 gün boyunca gelen kanamam 2 çorba kaşığı yoktur iyice şiştim ve çok sinirli oluyorum regl dönemimde bu ay dahada sinirliydim doğru düzgün kanamam olmadığı için mi böyle oluyorum bilmiyorum özel olsun devlet olsun 34 buçuk aydır 4-5 tane doktora gittim hatta özeldeki doktorum belki erken menepoza girebilirsin dedi tahlil bile yaptı hepsi temiz çıktı bu ara zaman zaman mide bulantım ve baş dönmem oluyo hamile olabilirsin demeyin dün akşam midem çok bulanınca eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim test almaya testi yaptım sonuç negatif hamile değilim ama neden regl olamıyorum gittiğim doktorlar normal diyo ama bilmiyorum bide çok ağrım oluyo regl dönemimde