Przvtf ile korunuyorduk ama esim artık onu kullanmak istemiyor. Bende bayılmıyorum tabi. Hap kullanmak icin doktora gitmek daha mı iyi olur yoksa önerilen ve kullanınca sorun olmayan bir hap önerisi var mı ? Veya baska korunma yöntemi tavsiyesi olan?
Korunma önerisi
Aynı durumdayız sanırm bir kadın dogumamı gitsek bizi kullanım acısından bilinçlendirir mi
nuryollanna tatlım ben spiral ile korunuyorum ilk 6 ay güvenme derim yerine yerlessin kanaman normale dönsün biraz sonra kayma ya da düşmesi gibi bsy olmazsa zaten sıkıntı olmuyo ben ilk aylarda güvenmedim hic bebegimde küçük diye şimdi gayet iyi korunuyoruz hic bi problemim yok baslarda kanaman cok olur 10 12 gun kadar ama bikac ay sabret takılırken de hissetmedim bile hic korkma kasma ki rahat taksınlar 😊☺️
nuryollanna Ben hormonlarımın dengesini bozamam.Eşim de sevmiyor ama yapacak bişey yok o düşünsün 🤤
nuryollanna aylık yada 3 aylık iğneler var diye biliyorum hic kullanmadım ama kullanan arkadaşım gayet memnun
Sevde_20 Daha sonra düzene giriyor mu ? Spiral ile düzene girmiyo sanki ya, ayda 2 defa regl olan ve cok olan biliyorum
nuryollanna sen duyduklarınü niye kendine olacak gibi düşünüyorsun ki canım sen taktır dene ve gör ilk 6 ay kanaman on güne çıkar ama zamanla azalıyo gerçekten..benim 7. Aydan sonra 1 haftaya düştü doktor b12 demir takviyesi verdi ama kanamam azalınca gerek kalmadı zaten o yüzden dene bence kimisinin hic on gün bile sürmüyor aynı adeti devam ediyo ..