etoile Zamansiz_ ooo zamansiz gelmişsin süresiz dediler senin için. Şaşırmıştım sen ve askı sen hiç kötü bir şey yazmazdin kimseye.
Zamansiz_ etoile evett müebbet yedim 🙄bellam el atti🥹 Hic bilemedim ya elimden geldigince kimseyi kirmam ama oldu cok sukur kalkti😮💨
Oluyorumanlasana Zamansiz_ iyiyim cnm buna şükür 🥹 bu sıcaklarda tatil tatil gezen kişiler kadar olmasa da iyiyim…
Zamansiz_ belladonna ahh canim benim bende ozledim🥹🫂 ayy cok farkli bu sene gibi ya baya benim icin agir seyler atlattim ailemi gormek cok iyi gelicek bana 🥹 hazirliklar son cikisa kadar devam eder 🥲😂
belladonna Zamansiz_ İnşallah tatilin çok güzel geçer, sana da çocuklarına da çok iyi gelir ummuduğundan daha da güzel olur 🥰 bu ay geliyordun değil mi
Zamansiz_ Oluyorumanlasana izni saymazsak bende oyleyim gercekten esim bu konuda asla benle ayni fikirde degil🥲🦦
Oluyorumanlasana Zamansiz_ benim imkanım var eşimin de aynı şekilde ama gel gelelim kredileri ödemeleri bitmiyor ve asla tatile ayırmiyorz 😁 gelecek yıl alacağı maaşı biz iki yıl önce yedik 😂 öyle düşün
Zamansiz_ belladonna insallah canim benim🥹 yarin bellammmmm😍😍 sabah 11 de ucak anlaraya ordanda konya 🥹 yarin gece ailemin yaninda yaticam🥹 asla yatarak vaktimi gecirmek istemiyorum onlar konussun ben dinliyim tek🥹
belladonna Zamansiz_ Kız bitmiş Ya sayılı gün işte 😅 Dibine kadar kullan izin hakkını sürekli gez dolaş keyfine göre takıl 😀