• Sağlık
  • Randevu aldım randevunuzun henüz onay zamanı daha gelmemiş diyordaha

Kizlarr ayın 24 üne kızıma randevu aldım henüz daha onaylanmamış olduğu yazıyor sistem mi değişmiş nolmus daha önce öyle yamazdi

O gün hastaneye gitmelimiyim ya onaylanmiycaksa diye korkuyorum oralara kadar boşuna gitmiş olmayayim

brovni Onay bır ıkı gun kala ızın verecektır onaylamanız gerekiyor aksı halde iptal oluyor onaylamazsanız

Yeni randevu sistemi nasıl çalışır?
        Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo 182’yi arayarak ulaşır. Canlı destek alarak, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulaması aracılığıyla istediği hastane ve hekimden randevu oluşturabilir. Yeni randevu sisteminde randevu alma saatleri ise her gece 00.01′de açılacak şekilde ayarlandı. Sisteme eklenen yeni uygulama sonrasında akşam saat 8’e kadar alınan randevuya onay verilmesi gerekecek.alıntı

brovni Evet sistem değişti. Artık tüm hastane randevularınızı bir gün önceden onaylamanız gerekiyor. Son gün sizi 182 den ararlar. Randevunuza gelecekseniz 1 i gelmeyecekseniz 2yi tuşlayın diye sorarlar. İster tuşlayıp onaylarsanız. Aramayı kaçırırsanız e nabız veya mhrs üzerinden girip onaylayabilirsiniz.

brovni evet canım yenı sısıtem bu şekilde
        Bildirim gelmıyor kendın MHRS den yada 182 yı arayarak onaylıyorsun